Selecteer een pagina

Happy Thursday! 2017 zit er nu echt bijna op en ik heb de eer om de Crea-Cross 2017 challenge vandaag af te sluiten. Het thema van vandaag is “The End” en wat een mooie afsluiter voor een ontzettend creatief jaar. Ik zal eerlijk toegeven dat ik soms heel enthousiast aan een challenge begin maar dan halverwege het jaar mijn interesse verlies. Zeg maar van die goede voornemens waar je eind januari alweer klaar mee bent. Gelukkig had ik in de Crea-Cross challenge alle vrijheid en kon ik mijzelf ook de vrijheid geven om er aan mee te doen wanneer ik daar zin in had. Dat pakte voor mij heel erg goed uit en daarom sluit ik dan ook met trots vandaag de Crea-Cross 2017 challenge af.

The end

2017 was een mooi en leerzaam jaar voor mij. Ik sluit dit hoofdstuk dan ook met een dankbaar hart af en dat wilde ik ook in mijn uitwerking van dit thema laten zien. Een afsluiting met een glimlach en een dank je wel want het was gewoon een mooi jaar. Het boek sluit zich straks en een nieuw boek gaat weer open. Met een mooi jaar als 2017, heb ik echt zin in 2018 en ben benieuwd wat het voor mij in petto heeft. Gelukkig gaat de Crea-Cross challenge in 2018 gewoon door en ben ik ook weer van de partij.

Uitwerking

Dit keer heb ik wederom gekozen voor een mixed media uitwerking. Een achtergrond die gemaakt is met waterverf en gouden ecoline. Oke, honest confession, de gouden ecoline stond al heel lang in mijn kast maar ik  heb hem dit jaar eindelijk ontdekt. Wat een leuk product! Ik heb inmiddels nog wel wat kleurtjes ecoline op mijn verlanglijstje staan. Voor de linkerpagina, heb dit keer weer gekozen voor een afbeelding uit een tijdschrift en ben vanuit daar gaan opbouwen. Ik heb weer voor verschillende producten gekozen zoals stempels, washi tape, verschillende stickers en een embellishment die ik laatst bij de Action vond. De linkerpagina heb ik simpel gehouden. De basis is een doily waar je normaal een gebakje op zou zetten en daarop zitten stickers en washi tape.

Ik word heel erg blij van deze pagina en ik vind het een mooie afsluiter van een creatief jaar. Ik wil Ilse ontzettend bedanken voor het bedenken van de Crea-Cross challenge en ik kijk uit naar een creatief 2018.

Wat zijn jullie plannen voor 2018?

Take care!

xoxo