Selecteer een pagina

Je weet dat het lente is als de lange weekenden in rap tempo achter elkaar voorbij komen. Dit weekend is het eerste lange weekend van 2018 en stel dat je nou nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen of je wilt gewoon iets creatiefs doen maar hebt wederom geen idee wat je moet gaan doen, blijf dan lezen want ik heb een tip. Er komen steeds meer DIY en paperbooks op de markt. Ook Denksport (ja, die van de puzzelboekjes) heeft een heel leuk DIY boek dit seizoen uitgebracht: Papercloud Lente. Ik ging er afgelopen week mee aan de slag en maakte er een lente art journal pagina mee.

Papercloud Magazine

Het Papercloud Lente DIY boek zit vol met leuke projecten om te maken zoals kleurplaten, een memory spel om te maken, pakpapier, een aantal DIY lente projecten zoals een vlinderslinger en kuikentjes om te maken en als bonus een leuk vogelhuisje om te maken. Naast al deze leuke projecten, zitten er ook nog 2 vellen met stickers in en een aantal zoekpuzzels. Genoeg DIY inspiratie om een lang weekend mee door te komen.

Stand still

Maar ik zou Marije niet zijn als ik van de traditionele projecten afwijk en mijn eigen ding ermee doe met deze Papercloud. Ik kwam een hele inspirerende lente quote tegen op Facebook die van toepassing is op mijn leven: I am going to try to pay attention to spring. Ik vind het stom om te zeggen dat ik druk ben. Druk is zo’n nietszeggend woord maar ik ben wel iemand die altijd bezig is en vaak veel ballen in de lucht wil houden. Daardoor mis ik vaak de wisselingen van de seizoenen en de specifieke dingen die bij het seizoen horen zoals bij de lente het ontluiken van de natuur.

Art journal pagina

 

Natuurlijk heb ik weer een art journal pagina gemaakt in mijn Midori Travelers Notebook waarvoor ik de Papercloud heb gebruikt. Ik heb een aantal afbeeldingen uit de Papercloud gehaald en deze als achtergrond gebruikt. Ik heb twee memory afbeeldingen gebruikt en een aantal stickers van het stickervel. Plus de tekst lentekriebels. Het enige wat ik nog uit mijn eigen stash heb toegevoegd is de waterverf voor de achtergrond, wat stukjes washi tape (Hema en Action natuurlijk) en een paar stickers.

Ik vind het Papercloud Lente DIY magazine ontzettend inspirerend en leuk. Veel verschillende projecten maar ook uitermate goed om een art journal pagina mee te maken.

Hebben jullie de Papercloud Lente al in huis?

Take care!

Xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product.