Selecteer een pagina

Afgelopen maandag sloot ik mijn herstel periode af met een laatste bezoek aan de arbo arts. Toen wij het over de operaties en de impact hadden, hoorde ik mijzelf zeggen “ik heb mijn leven terug gekregen”. Vanaf dag 1 dat ik mijn besluit nam om mij te laten opereren tot aan de afgelopen maanden, het was elke dag weer een nieuwe ervaring en soms uitdaging. Maar, ik was niet zo ver gekomen als ik niet in mijzelf en het proces had geloofd. Daarom maakte ik er een art journal pagina over.

I believe

I believe in myself ..

Er zijn heel veel momenten in mijn leven geweest waarop ik het geloof in mijzelf was verloren. Ik deed niet altijd de meest slimme dingen of ik deed ze zonder er goed over na te denken. Toen ik mijn handtekening onder het operatie traject zette, had ik soms ook dat gevoel. Het geld was er nog niet en deed ik er wel verstandig aan want niemand kon mij een garantie geven over hoe de uitkomst zou zijn. De twijfels gingen als een rode draad door de maanden heen. Vooral de financi├źn waren een punt waar ik regelmatig mijn twijfels over had maar ergens kwam er een punt dat ik de knop kon omzetten en het geloof in de goede uitkomst kon vinden.

D for Dazzle stempel

Ik zit in een creatieve flow waarin ik eindelijk weer eens foto’s gebruik. Regelmatig laat ik gewoon foto’s afdrukken die ik op mijn telefoon heb staan. Foto’s van mijzelf maar ook regelmatig laat ik quotes afdrukken die ik inspirerend vind. Deze kun je dus prima gebruiken op een art journal pagina.

Op beide pagina’s heb ik in de rechter hoek, gebruik gemaakt van een stempel uit de D for Dazzle collectie van het Kruidvat. Ondanks dat er al heel wat collecties zijn geweest van Diana, heb ik pas voor het eerst een item hieruit gekocht. Hoewel ik de stempel wel ontzettend leuk vind, heeft hij wel een gebruiksaanwijzing. Boven het stukje waar je mee kan stempelen, zit nog een stukje met een cijfer die hoort bij het draai mechanisme van de rol stempel. Als je heel enthousiast de stempel door de inkt haalt, neem je het cijfer ook mee en krijg je dus een extra afdruk. Niet een enorm probleem en makkelijk op te lossen als je het wel per ongeluk afdrukt, zoals je misschien aan de linker kant ziet waar ik een stickertje er boven heb geplakt. Het leuke van de stempel set vond ik dat er een sticker boekje bij zat die ik ook op deze pagina heb gebruikt.

Hebben jullie wel eens wat uit de D for Dazzle creatieve collectie gekocht van het Kruidvat?

Take care!

xoxo