Selecteer een pagina

Tijdens mijn vakantie heb ik natuurlijk de nodige foto’s gemaakt, die jullie gisteren voorbij hebben zien komen. Maar ik vind het ook leuk om van de vakanties de herinneringen te bewaren in de vorm van memory keeping en een travel journal. Ik zou mijzelf niet zijn als ik dat in een art journal zou doen en natuurlijk doe ik dat weer op mijn eigen manier. Vandaag laat ik jullie zien hoe je je vakantie kan vast leggen op een budget proof manier en met niet al te veel producten.

Creahop

Deze blog is onderdeel van de Creahop die vandaag wordt georganiseerd. Een blog hop van creatieve bloggers die onderling naar elkaar linken. Een ideale manier om kennis te maken met bloggers die je misschien nog niet kent. Mocht je hier terecht zijn gekomen via mijn voorgangers Elsa en Inge, van harte welkom! Mocht je mij allang kennen, ook van harte welkom!

Travel Art Journal

Ik ben gek op het maken van Art Journals en ik besloot voor mijn vakantie van afgelopen week dit keer ook mijn travel journal in een Art Journal stijl te doen. Ik heb er voor gekozen om deze keer geen apart boekje te gebruiken maar gewoon mijn dagelijkse journal, een Moleskine soft cover met dotted papier (ook handig als je wilt Bullet Journalen).

Tijdens de week dat ik in Frankrijk was, heb ik elke dag een kort lijstje bijgehouden van de dingen die wij die dag deden. Ik heb ook zoveel mogelijk folders, kaarten en postkaarten verzameld van de plekken waar wij zijn geweest. Dit is echt de ultieme budget proof tip voor een Travel Art Journal: verzamelen, verzamelen, verzamelen. Overal kun je folders en kaarten vinden die je uiteindelijk in je Travel art journal kunt gebruiken. Koop een leuke ansichtkaart als je in een bepaalde plaats bent geweest en gebruik deze ook in je Travel Art Journal.

Alle afbeeldingen in deze Travel Art Journal spread komen uit folders en gratis tijdschriften. Het enige wat ik nog heb toegevoegd is een stukje design papier en wat stickers die ik op de vakantie kocht bij Söstrene Grene en wat washi tape die ik al thuis had. Ik dacht vroeger ook altijd dat ik heel veel spullen nodig had om een leuke spread te maken maar inmiddels weet ik beter en kom ik een heel eind met verzamelde folders en tijdschriften. Het enige wat ik echt altijd koop, zijn ansichtkaarten van de plekken die ik bezoek.

Tip in

Een leuke manier om extra herinneringen toe te voegen, is om een tip in te gebruiken. Eigenlijk gewoon een extra beetje ruimte om je herinneringen te bewaren. Dit kunnen foto’s, kaarten of gewoon kleine stukjes papier zijn. Ik heb voor deze spread gekozen voor een ouderwetse kaart van het restaurant waar wij hebben gegeten en daarop beschreven hoe mijn ervaring was van dat moment.

Win actie

Met de vakanties in het vooruitzicht, zullen er weer veel herinneringen worden gemaakt en ik vind dat jullie de kans moeten krijgen om deze vast te leggen. Daarom hangt er aan deze Creahop een win actie. Ik heb een surprise Travel Art Journal pakket samengesteld met alle producten die je nodig hebt om je herinneringen vast te leggen. Tipje van de sluier,  er zit een hele gave bullet journal in. Plus natuurlijk wat extraatjes want als creatieveling kun je nooit genoeg hebben. Het enige wat je zelf moet doen, is de herinneringen verzamelen en natuurlijk de folders en kaarten.

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze win actie? Alleen een reactie achter laten onder deze blog dat je mee doet. De winnaar wordt bekend gemaakt op 28 juni a.s. en de win actie sluit daarom op 27 juni a.s. om 00.00 uur.

Mocht je benieuwd zijn naar de creatie van de andere Creahop deelneemsters, hop dan zeker even door naar Ceciel om te zien wat zij heeft gemaakt.

Take care!

xoxo