Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: het openen van mijn gekregen pakketje voor de 6e editie van #echtepostiscool. Dit was de 3e keer dat ik mee mocht doen aan de leuke swap die georganiseerd wordt door mede bloggers Northflix en Monsieur Mango. Dit keer werd ik verrast door mijn swap maatje van de vorige editie: Saskia. Een super leuk ingepakt pakketje bevatte ook nog eens spullen die perfect bij mij pasten waaronder een aantal leuke hobby spulletjes. Voor de blog van vandaag heb ik een art journal pagina gemaakt in mijn Midori Travelers Notebook en daarvoor heb ik mijn #echtepostiscool goodies gebruikt. 

Saskia had super haar best gedaan om precies die dingen te kopen die bij mij passen want er zaten niet alleen stickers in maar ook hele leuke embellishments en een pakket met stencils die ik voor mijn projecten kan gebruiken. En als klap op de vuurpijl  .. ik heb eindelijk een bullet journal. Ik weet het, ik ben waarschijnlijk de laatste in Nederland die er nog geen een had. Deze bewaar ik voor het volgende creatieve project.

Dit keer had ik als uitgangspunt het woord “enjoy” wat in mijn #echtepostiscool pakketje zat. Natuurlijk moest en zou ik de stencils uitproberen die in mijn pakketje zaten. Dus mocht je denken dat ik heb gestempeld, guess again, een zwarte Sharpie en de stencils did the work.

Saskia had de pakketjes allemaal zo leuk ingepakt dat ik ook dit heb gebruikt voor deze spread. Zo heb ik het inpakpapier gebruikt als achtergrond en de stickers die op de pakketjes zaten als decoratie.

Als opvulling zaten er in het pakket grote confetti’s en die heb ik ook op de achtergrond geplakt, samen met een kaartje van Saskia.

Verder heb ik stickers en washi tape gebruikt dat ik voor handen had en natuurlijk kon ik het niet laten om afbeeldingen uit een tijdschrift te gebruiken.

Dit keer geen pagina met een boodschap maar gewoon lekker een beetje rommelen met spulletjes en go with the flow. Ook wel eens leuk!

Hebben jullie ook mee gedaan met #echtepostiscool dit keer?

Take care!

xoxo