Selecteer een pagina

Ja, jullie zien het goed .. na maanden van creatieve stilte, vandaag eindelijk weer een DIY project voor de Crea-Cross challenge. Soms is het simpelweg een kwestie van beginnen en kijken waar het naar toe gaat. De uitdaging van vandaag is zwart. Toen ik dit thema op de lijst zag staan, wist ik meteen wat ik ermee wilde doen want zwart is toch wel mijn favoriete kleur qua kleding. Kijk je mee naar mijn uitwerking voor deze Crea-Cross uitwerking?

Aangezien ik een hele tijd niets creatiefs heb gedaan, wilde ik het zo simpel mogelijk houden en zoveel mogelijk bij mijn eigen stijl blijven. Een mixed media pagina met een klein beetje scrapbooking in mijn art journal.

Materialen

Voor dit DIY project heb ik maar een paar producten gebruikt. Je hebt namelijk niet heel veel nodig om een leuke pagina in je art journal te maken. De achtergrond is bewerkt met acrylverf en van daaruit is de pagina opgebouwd met Thickers (letter stickers), verschillende stukjes scrapbook papier, washi tape en verschillende merken stickers (lees: Albert Heijn en Hema). Het hoeft niet altijd heel erg uitgebreid te zijn met heel veel producten. Helemaal niet als je het gevoel hebt dat je vast loopt op creatief gebied.

Black is my happy color

Zwart is een van mijn favoriete kleuren als het gaat om kleding. Wellicht wat je dat al opgevallen in mijn foto dagboeken ;-). Zwart voelt goed en ik voel mij er comfortabel in.

Ik heb dit keer weer eens mijn Midori Travelers Notebook gebruikt. Na een lange tijd niets gedaan hebben op creatief gebied, wilde ik het mijzelf ook niet te moeilijk maken qua formaat. De Midori heeft dan een perfect formaat om weer op gang te komen.

Mocht je benieuwd zijn naar de andere creaties, check dan zeker de blog van Ilse.

Wat is jullie favoriete kleur? Hoe is het met jullie creativiteit op het moment?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin