Selecteer een pagina

Langzaamaan lijkt het erop dat we ons bewegen richting meer vrijheid. Ik heb niet het idee dat het ooit weer zo wordt als het was maar voor mij persoonlijk hoeft dat ook niet. Maar ook ik snak naar mijn vrijheden en weer leuke dingen doen. Voor mij heeft het er ook mee te maken dat mijn leven in september 2019 al onverwacht stil kwam te staan en afgelopen jaar moest ik nog een extra stap achteruit doen. Ik kijk dan ook echt uit naar wat de komende tijd gaat brengen en daarom vandaag een lijstje naar de drie dingen waarvan ik hoop ze dit jaar nog waar te kunnen maken.
Op vakantie gaan


Dit is misschien niet een prioriteit of een van de dingen die misschien niet als een van de belangrijkste dingen is. Maar voor mij wel. Na mijn desastreuze vakantie in september 2019, snak ik nu naar zon, zee en strand. En ja, ik woon in een dorp aan de kust dus zee en strand heb ik ook en met een beetje mazzel zon maar het is niet hetzelfde als een Spaanse of Franse zon, zee en strand. Het is ook de vibe, een andere omgeving en even uit de dagelijkse sleur. Gewoon even wat anders, even een andere plek en even andere mensen.

Zwemmen


Mijn hart maakte deze week een sprongetje toen ik hoorde dat de zwembaden mogelijk weer open gaan. Toen ik eind vorig jaar eindelijk een go kreeg om te gaan zwemmen en proberen om mijn arm sterker te krijgen, gingen de zwembaden dicht en dat gooide weer roet in het eten qua herstel. Ik heb echt enorm de behoefte aan beweging en dan vooral beweging waar ik blij van word. Zwemmen staat bij mij op nummer 1 en ik kan niet wachten om eindeloos banen te gaan zwemmen. Iets wat ik voorheen eigenlijk nooit deed maar nu met mijn arm, zijn dingen simpelweg anders en probeer ik te kijken wat ik wel kan.

Spontaniteit


Hoewel ik heel veel dingen ok√© vind op het moment en ook niet veel mis, zou ik het wel fijn vinden als de spontaniteit een beetje terug zou komen in het leven. Dus niet voor de simpelste dingen een afspraak moeten maken of in de rij hoeven staan. Gewoon “even” kunnen gaan lunchen als je daar zin in hebt of spontaan er op uit kunnen. Het allerliefste zou natuurlijk zijn als de “regeltjes” ook wat minder zouden worden maar goed, misschien droom ik nu een beetje teveel.

Waar kijken jullie komende tijd naar toe?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com