Selecteer een pagina

20161016_191659

Toen ik mijn Samsung S7 Edge afgelopen maart op de release datum binnen kreeg, wist ik dat een hoesje en screen protector prioriteit nummer 1 zouden zijn. Natuurlijk wil je je nieuwe telefoon niet meteen in diggelen op de grond laten vallen maar toen mijn collega zei dat een scherm van de S7 Edge rond de € 300,– zou gaan kosten, wist ik meteen dat ik een hoesje moest hebben.

Op dat moment was er nog niet heel veel verkrijgbaar. Wat ook niet heel gek is misschien op de dag van release maar goed, het werd uiteindelijk een doorzichtig simpel hoesje (lees: het was het enige wat te krijgen was). Maar tot ik een mailtje van Caseapp kreeg met de vraag of ik een hoesje wilde maken voor mijn telefoon. Uhm .. yes, sure i do! Vandaag laat ik jullie het resultaat zien en wat mijn ervaring is met het telefoonhoesje van Caseapp.

Design it yourself

20161016_130936

De website van Caseapp wijst zich vanzelf. Je kiest het model van je telefoon uit en gaat aan de slag met je hoesje. Simpel toch? Voor een digibeet zoals ik was het een piece of cake en daar word ik blij van. Je kan het design van je hoesje helemaal zelf samenstellen en je kan er nog leuke quotes of plaatjes aan toevoegen. Aangezien het nu bijna een jaar geleden is dat Spike is overleden en ik niet zal liegen dat ik hem nog elke dag ontzettend mis, heb ik besloten om de geweldige foto gemaakt door Little Kisses Photography te gebruiken. Een foto met een grote sentimentele waarde. Ik koos er een quote en 2 afbeeldingen erbij die zeer toepasselijk zijn, verschoof alles een klein beetje en hij was klaar om de bestelling te plaatsen.

Ervaring

img-20161016-wa0002

Zoals ik al schreef, ik ben geen held met ontwerp- en foto programma’s dus ik vond het nog best spannend om te doen maar het was zo ontzettend makkelijk. Een kind kan letterlijk de was doen. Zolang jij weet welke foto je wilt gebruiken en een beetje met een muis overweg kunt, kan je dit.

Kwaliteit en service

20161016_112454

img-20161016-wa0004

Mijn hoesje kwam binnen na 10 dagen en ik ben er echt helemaal ondersteboven van. I know, klinkt misschien kinderachtig maar i just love it. Can’t help myself. Hij was nog mooier dan ik had gedacht. Dat komt misschien ook door de zwart wit foto waardoor hij een soort marble print heeft gekregen maar de foto is in zeer hoge kwaliteit afgedrukt en daardoor zeer scherp. Het hoesje is van hard plastic en past precies om mijn telefoon heen en zit perfect. Bij mijn vorige Samsung S4 presteerde ik het om mijn telefoon te laten vallen en precies zo te laten vallen dat hij de plek raakte waar geen beschermingsrand zat. I know, vraag niet hoe maar ik kan dat gewoon. Dus ik ben super blij dat hij volledig is afgesloten en dus beschermd.

Love it!

img-20161016-wa0000

Niets dan lovende woorden. Ik kan niet geloven dat ik zo intens blij kan zijn met een telefoonhoesje. Ik heb geloof ik de eerste uren er alleen maar naar zitten stralen en daarna het aan iedereen laten zien die ik maar tegenkwam.

Aangezien ik er zo intens blij mee ben, wil ik dit natuurlijk ook met jullie delen en daarom mag ik in samenwerking met Caseapp jullie een kortingscode van 20% aanbieden op een hoesje. De prijs van het hoesje is afhankelijk van de telefoon die je hebt. In mijn geval was hij € 29,–, exclusief verzendkosten. Wat mij betreft is het het geld meer dan waard. Dus wil je ook zo’n mooi hoesje voor je telefoon of een skin voor je laptop (want die verkopen ze ook), ga dan naar de site, maak je hoesje en gebruik bij het afrekenen de code MARIJE20.

Wat voor telefoonhoesje hebben jullie? Hebben jullie al ooit eens een gepersonaliseerd telefoonhoesje gemaakt?

Take care!

xoxo

P.s. Mocht je nou ook een hoesje laten maken naar aanleiding van dit artikel, dan zou ik het heel leuk vinden om het eind resultaat te zien 😉

Editor’s note: voor dit artikel zijn producten gebruikt die ik heb gekregen.

Follow my blog with Bloglovin