Selecteer een pagina

De laatste weken heb ik minder gelezen dan de weken hiervoor. Mijn enthousiaste leesvibe is iets minder en ik heb eindelijk weer interesse in andere hobbies die ik eigenlijk sinds het breken van mijn bovenarm een beetje links heb moeten laten liggen. Ik zeg moeten omdat ik ze simpelweg niet meer kon doen door alle gebreken aan mijn arm en hand. Het heeft even geduurd maar door vallen en opstaan, leer ik nu beetje bij beetje hoe ik het schrijven en creatief zijn weer kan oppakken door gebruik te maken van andere materialen. Het was soms even frustrerend maar het is wel fijn om de dingen weer op te pakken waar ik altijd heel blij van werd. Maar dat houdt wel in dat lezen een beetje op de achtergrond is geraakt. Gelukkig had ik nog wat boeken die ik wilde reviewen voor mijn blog dus daar kon ik er eentje van kiezen voor de blog van vandaag. Het is er weer eentje die ik ontdekte door social media en een prima boek is om je leesvibe weer terug te vinden. Vandaag de review van “Anders dan je dacht” van Elle Kennedy.

Anders dan je dacht – Elle Kennedy

Ze volgt altijd de regels. Wat kan er fout gaan?

Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren.
Cooper Hartley is een bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Bij het lezen van dit boek, kreeg ik een beetje rom com rich girl college school vibes bij. Een elite meisje dat naar college gaat en dan uiteindelijk met een bad boy er vandoor gaat. Een beetje cliché misschien maar eerlijk is eerlijk, wel echt een heerlijk boek om te lezen. Vooral omdat het geschreven is vanuit de twee personages Mac en Cooper. Ieder hoofdstuk is geschreven in het karakter van een van de twee en inmiddels ben ik er wel achter dat ik dat heel erg prettig vind lezen. Dit boek leest sowieso heel prettig en het is een beetje zoals de film die ik aan het begin beschrijf. Een beetje liefelijk en echt Amerikaans met een rauw randje. Een beetje Chesapeake Shores meets Virgin River, voor mijn mede Netflix fans. Als je op zoek bent naar een lekker vlot geschreven good feelings boek waarin je even kan verdwalen naar een totaal andere wereld, dan is dit de aanrader voor jou.

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Pexels.com