Selecteer een pagina

Nu wij worden verrast met heerlijke zomerse dagen en je gewoon ongeoorloofd in de zon kan zitten, heb ik ook in de boeken die ik lees al een beetje een zomerse stemming te pakken. Ik kies dan vaak voor makkelijk weg te lezen boeken met een leuk verhaal. Enige tijd geleden deelde ik deel 1 van Yoga girl al met jullie en vandaag is het tijd voor deel 2 uit de Yoga Girl serie van Audrey Carlan met jullie te delen.

Yoga girl 2: Wachten op de ware  – Audrey Carlan

Amber St. James heeft een duidelijk doel voor ogen: de beste student Geneeskunde van haar jaar zijn, en daarna dokter worden. Op haar tweeëntwintigste heeft ze nog nooit gezoend of een date gehad, en daar houdt ze zich ook totaal niet mee bezig. Maar voor haar studie moét ze zich wel verdiepen in de menselijke seksualiteit; een vooruitzicht waar ze zich bij voorbaat geen raad mee weet.

Dash Alexander is gespecialiseerd in tantrische yoga, de meest intieme, sensuele vorm van yoga die er is. Zijn vrouwelijke leerlingen vallen zonder uitzondering voor zijn unieke stijl van lesgeven, zijn rustige karakter en zijn fantastische lichaam. Wanneer hij hoort van Ambers probleem biedt hij aan haar te helpen, als zij hem in ruil daarvoor assisteert bij zijn tantralessen. Geestelijk voelen ze al snel een klik met elkaar, maar lichamelijk valt er bij Amber meer te overwinnen dan een beetje verlegenheid.  

Bron: Bol.com

Mijn mening

Zoals ik in mijn introductie al schreef, af en toe lees ik graag simpele weg lees boeken. De yoga girl serie is hier een van. Het is wel een seksueel getinte serie, net zoals Calendar girl van dezelfde schrijfster. Alleen waar het in Calendar girl draait om een prostituee, draait het in Yoga girl volledig om de dames van een yoga school die zo ieder hun eigen “ding” hebben. Net als bij het eerste deel, vind ik het leuk dat Audrey Carlan elk hoofdstuk begint met een yoga pose of beschrijving van een chakra. Ook in dit deel heeft zij weer geschreven vanuit beide hoofdpersonen en dat maakt het boek erg afwisselend.

De stijl is simpel en makkelijk leesbaar. De personages zijn herkenbaar omdat de meeste al in deel 1 aanwezig waren.

Als je op zoek bent naar een leuke serie boeken om in de zomer te lezen en je houdt van schrijfsters als Maya Banks, Sylvia Day en E.L. James, dan is de Yoga Girl serie zeker een aanrader om op je strandbedje in de zon te lezen.

Welke boeken serie raden jullie aan?

Take care!

Xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock