Selecteer een pagina

Er zijn van die schrijvers waarvan je elk boek wilt lezen dat er wordt uitgebracht. Voor mij is dat Sophie Kinsella. En toch vind ik het iedere keer weer spannend als zij een nieuw boek uitbrengt want stel je voor dat het een boek is waar ik niets aan vind. Onlangs bracht zij “ Verras me” uit. Een boek over een gelukkig getrouwd stel waar ineens de paniek toeslaat als zij zich realiseren dat ze nog wel 68 jaar met elkaar kunnen doorgaan. Benieuwd of ik Verras me van Sophie Kinsella weer een aanrader vond, lees dan snel verder.

Verras me – Sophie Kinsella

Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Ja, dit was weer zo’n typisch Sophie Kinsella boek. Humor, herkenbare problemen, een klein beetje hysterisch drama, rare fratsen maar vooral weer een ontzettend lekker weg lees boek. Ik vind het altijd weer een feest om een boek van Sophie Kinsella te mogen lezen ondanks dat de opbouw en manier van schrijven vaak hetzelfde zijn.. Het zijn van die boeken waar je eigenlijk nooit bij na hoeft te denken en die weg lezen als een trein. Ik denk dat ik nog nooit een boek heb gelezen van Sophie Kinsella waar ik geen positieve mening over had. Verras me begint met een en al positiviteit van een gelukkig getrouwd stel waarvan je je afvraagt wat het probleem is omdat ze het ideale leven lijken te hebben. Tot de sleur toeslaat en ze er alles aan gaan doen om de sleur te doorbreken met allerlei rare fratsen die zo kenmerkend zijn voor de personages in de boeken van Sophie Kinsella

Ook al zal Sophie Kinsella naar alle waarschijnlijkheid de Shopaholic serie nooit meer overtreffen, toch schrijft ze nog steeds heerlijke boeken die je met gemak in een rustig weekend uit kan lezen.

Wie is jullie favoriete schrijfster of schrijver?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock