Selecteer een pagina

Het boek van vandaag had ik al voor mijn vakantie in huis maar ja, jullie weten inmiddels het verhaal van mijn vakantie en het was nogal lastig om met mijn arm het boek vast te houden. First world problems, of course. Ik volg Noor de Groot al een hele lange tijd en ik heb een zwak voor boeken van succesvolle vrouwen. Eigenlijk ben ik altijd benieuwd naar het verhaal achter de succesvolle vrouw en hoe ze op dit punt is gekomen. Nu ik kerstvakantie heb, heb ik deze goed benut en ben het boek van Noor eindelijk gaan lezen: Queen of Jetlags.

Queen of Jetlags – Noor de Groot

Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, breidt haar imperium uit. Eindelijk publiceert zij een boek, en wat voor een: dit is háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jouw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Inmiddels zijn er al heel wat influencers die een boek hebben uitgegeven en eerlijk is eerlijk, niet allemaal vind ik even interessant om te lezen. Waarom het boek van Noor dan wel? Ik volg Noor al heel lang en heb haar zien groeien. Niet alleen met haar blog en instagram maar ook met haar familie. Zo vloog zij in het begin van haar carrière met haar vriend, dj Sander Kleinenberg, de hele wereld over (wat ook de inspiratie was voor haar blog naam), konden wij haar volgen in haar reis naar het moederschap en zie je nu hoe ze haar werkzaamheden combineert met het moederschap. Nog steeds reist zij heel erg veel samen met haar gezin, werkt ze met de mooiste merken samen maar is ze voor mijn gevoel toch heel erg normaal gebleven.

Het boek is een combinatie van haar levensverhaal, het verhaal achter Queens of Jetlags (van blog naar influencer via Instagram en YouTube), haar inspiratie bronnen, tips over hoe ze haar carrière heeft opgebouwd en hoe ze haar geweldige foto’s maakt. Het boek staat niet alleen vol met tips en leuke weetjes maar ook de geweldige foto’s van Noor kun je bewonderen in dit boek. De schrijfstijl is precies zoals je Noor ziet in haar vlogs en leest makkelijk weg. Mocht je nou nog een leuk boek zoeken voor iemand die gek is op fotografie en mode, dan is dit boek echt een geweldig kerstcadeau.

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Unsplash.com