Selecteer een pagina

Happy tuesday! Soms heb je van die fases dat je nergens zin in of concentratie voor hebt. Hoewel lezen voor mij echt ontspanning is, lukte het gewoon een paar weken niet. Niets kon mij boeien of het kwam gewoon niet binnen. Ik heb het dan ook maar even gelaten tot ik zag dat er een nieuw boek van Lisette Jonkman beschikbaar was op Bol.com: Onbreekbaar 1: buren met benefits. Benieuwd of dit boek mijn lees spirit weer terug heeft gebracht, lees dan snel verder.

Onbreekbaar 1: Buren met benefits – Lisette Jonkman

Buren with benefits is deel 1 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot!

Abigail Martens werkt in een café en doet af en toe een modellenklusje. Ze woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit het grote mensenleven waar ze van droomde?

Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby steeds op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.

Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan redt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex Tom en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Je hebt van die boeken die je in één ruk uitleest omdat ze zo lekker geschreven zijn dat je niet meer kunt stoppen. Dat heb ik dus met de boeken van Lisette Jonkman. Hoewel bijna al haar boeken in de basis hetzelfde zijn (leuke jongen ontmoet leuk meisje, draaien om elkaar heen met de nodige problemen en worries maar komen uiteindelijk toch bij elkaar), is het de schrijfstijl van Lisette Jonkman die het kanjers van boeken maakt. De boeken zijn geschreven met humor, een randje sarcasme en soms gaat het net over het randje. Ook met haar nieuwste serie “Onbreekbaar” heeft Lisette Jonkman mij weer aangenaam verrast. Na weken niet lezen, las ik dit boek uit binnen een dag en heb ik soms weer eens lekker hardop gelachen om wat ik las. Mocht je op zoek zijn naar lekkere weg lees boeken met humor en een vleugje sarcasme, kies dan zeker een boek van Lisette Jonkman. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deel 2 van de Onbreekbaar serie uitkomt.

De “Onbreekbaar” serie van Lisette Jonkman is een Kobo original en verkrijgbaar via Bol.com. De Kobo app kun je heel makkelijk op je mobiel of tablet downloaden en zo heb je altijd boeken voor onderweg.

Hebben jullie wel eens een boek van Lisette Jonkman gelezen?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock