Selecteer een pagina

Happy tuesday! Dit jaar zag ik regelmatig de boeken van Liane Moriarty voorbij komen. Boeken met een mooie getekende kaft die mij aansprak. Ja, ik viel weer voor de kaft van een boek zonder eigenlijk verder te kijken. Toen ik de boeken van Liane Moriarty zag liggen bij de bibliotheek besloot ik ze mee te nemen om te kijken of het boek mij net zo aansprak als de kaft. Ik begon met “Grote kleine leugens“. Benieuwd wat ik er van vond, lees dan snel verder.

Grote kleine leugens – Liane Moriarty

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…

Grote kleine leugens biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Ik nam twee boeken van Liane Moriarty mee uit de bibliotheek: Grote kleine leugens en Het geheim van mijn man. Van beide boeken was ik er van overtuigd dat ik ze in een ruk zou uitlezen. Maar ik ben meer dan 6 weken bezig geweest met Grote kleine leugens en ik ben niet verder dan de helft gekomen. Aan Het geheim van mijn man ben ik niet eens meer begonnen.

Het onderwerp spreekt mij ontzettend aan van Grote kleine leugens. De intriges spreken mij aan. Maar toch lukte het mij niet om het boek uit te lezen. Ik kwam er gewoon niet door heen en ik denk dat Liane Moriarty gewoon niet mijn type schrijfster is. Wat kan gebeuren maar wat ik wel jammer vind aangezien de onderwerpen van de boeken mij wel aanspreken.

Welk boek hebben jullie onlangs weg gelegd omdat je er niet door heen kwam?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeeldingShutterstock