Selecteer een pagina

Het is de week van Valentijnsdag en niets mooier in de week van de liefde dan een boek over een waargebeurd en succesvol liefdesverhaal. Ron Simpson schreef het liefdesverhaal van zijn ouders op en publiceerde het een paar weken terug. Als ik alle berichten op social media mocht geloven, is het een puur en geweldig liefdesverhaal. In een wereld waarin de liefde soms snel en vluchtig is, waar lange relaties eigenlijk alleen nog maar voor de oudere generaties zijn en een hele hoop mensen wellicht de hoop in de liefde zijn verloren, is een positief liefdesverhaal zoals beschreven in “All in” van Ron Simpson misschien net wel wat we nodig hebben deze week.

All in – Ron Simpson

Het waargebeurde verhaal dat je in de liefde laat geloven!

“Mijn vader vroeg mijn moeder ten huwelijk binnen 48 uur’ is iets wat Ron Simpson al sinds zijn kinderjaren met trots vertelt. En nu zijn ze al bijna 48 jaar getrouwd. Als jij iedereen in de liefde kon laten geloven, dan zou je dat toch ook aan de hele wereld vertellen?

Stel je voor. Een jongeman reist in zijn soldatenuniform eindelijk terug naar zijn huis in Londen. Onzeker over wie of wat hij daar aan zal treffen, besluit hij in de bus om de bloedmooie vrouw tegenover hem mee uit te vragen. Ze accepteert zijn aanbod, maar reist samen met haar moeder, dus de avond begint met een heerlijk ongemakkelijk diner voor drie. Als de zon ondergaat en moederlief terugkeert naar het hotel, dansen en lachen ze samen tot in de vroege uurtjes en beleven ze de nacht van hun leven. Het sprookje lijkt vroegtijdig onderbroken te worden als hij ontdekt dat zijn droomvrouw de volgende dag al terugvliegt naar Tel Aviv, maar in plaats van afscheid te nemen besluit hij een gok te wagen en gaat all in…

Deze ongekende lovestory vol humor en romantisch lef, laat je smelten van geluk.

Bron afbeeldingen + tekst: Bol.com 

Mijn mening

Waar ik niet zo succesvol in de liefde ben geweest, zijn mijn ouders al bijna 51 jaar getrouwd. De ouders van Ron Simpson komen uit dezelfde generatie als mijn ouders en zijn inmiddels ook al jaren getrouwd. Alleen is het start van de relatie wat anders dan die van mijn ouders en zijn mijn ouders niet binnen 48 uur getrouwd na de eerste ontmoeting. Het verhaal pakt je vanaf de eerste tot en met de laatste bladzijde en beschrijft het volledige verhaal van de eerste ontmoeting van de ouders van Ron Simpson en hoe zij binnen 48 uur besloten te trouwen. Het verhaal is er eentje die je eigenlijk alleen in boeken leest of in films ziet maar wat kennelijk dus ook nog echt gebeurt. De gebeurtenissen, gedachten en gevoelens worden op een manier geschreven waardoor je het gevoel hebt alsof je er naast staat en alles mee maakt op het moment dat het gebeurt. Het is kort en krachtig geschreven, zonder lange uithalen waardoor je pagina’s lang in een gebeurtenis zit. Hierdoor leest het boek lekker weg en mocht je geen lezer zijn maar wel dit verhaal willen lezen, het is niet een heel dik boek dus je bent er zo doorheen.

Wat is jullie favoriete liefdesverhaal?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeeldingen: Unsplash.com