Selecteer een pagina

Een van mijn all-time favoriete douche producten zijn toch wel de Dove Go Fresh douche crèmes. De geuren zijn altijd apart, de geur blijft vaak lang hangen en de douche crèmes hydrateren de huid. Onlangs introduceerde Dove een nieuwe variant in de Go Fresh serie: Pear & Aloë Vera. Twee geuren waar ik persoonlijk erg lekker vind dus ik moest deze variant zeker proberen. Vandaag mijn review van de Go Fresh Pear & Aloë Vera Douche crème en spray deodorant.

Wat zegt Dove over de Go Fresh Pear & Aloë Vera?

Go Fresh Pear & Aloë Vera Douche crème

Dove Go Fresh douchecreme is een verfrissende lichte sensatie van peer en aloe vera in een ultralichte hydraterende formule.De Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera douchecreme geeft je een opgewekt gevoel en stimuleert je zintuigen. De heerlijke sappige en energieke geur van peer & Aloë vera zorgt voor een frisse huid en rijke hydratatie.

  • Stimuleert je zintuigen
  • Geeft een opgewekt gevoel
  • Frisse huid

Go Fresh Pear & Aloë Vera Spray Deodorant

De Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera deodorant spray bidet 48 uur bescherming tegen zweet en geur en bevat ¼ hydraterende crème voor een optimale verzorging van je gevoelige okselhuid. Hij brengt jou een uniek fris gevoel. De heerlijke, frisse, licht zoete geur van peer en het verzorgende element van aloë vera zorgen voor een extra energieke start van je dag.

  • Verrijkt met beauty mineralen om de okselhuid te laten stralen
  • Geeft 48 uur bescherming tegen transpiratie
  • Bevat ¼ hydraterende crème voor zachte en verzorgde oksels
  • Milde alcoholvrije formule helpt de geïrriteerde huid te kalmeren
  • Voor zachte en verzorgde oksels

Mijn mening

Er zijn maar weinig geuren van de Dove Go Fresh lijn die ik niet lekker vind maar dit is wat mij betreft echt een van de toppers die nu al tot mijn favorieten behoort. Het licht zoete van de peer en het frisse van de Aloë vera maken het een aparte maar lekkere geur die je niet zo heel snel in een hokje kunt plaatsen om te beschrijven. Zo’n geur waar je de hele tijd aan wilt blijven snuffelen. Ik tenminste wel. Het enige wat ik wel jammer vind van deze lijn is dat er geen bijpassende body lotions te krijgen zijn. Zo zou je de geur mooi kunnen opbouwen en nog sterker ruiken. Ik zou daar in ieder geval wel heel blij van worden dus mocht iemand van Dove dit lezen 😉

Helaas bevat de deodorant wel aluminium en parfum. Dat vind ik jammer maar de parfum is wel begrijpelijk met zo’n goed geurende spray. De deodorant bevat dan weer geen alcohol maar wel zonnebloem olie (helianthus Annuus) om de huid te verzachten en kalmeren. Tevens bevat de deodorant een ¼ hydraterende crème om je okselhuid (die kwetsbaarder is dan andere delen van je lichaam) te herstellen van eventuele irritaties door het scheren. Het is dat ik de geur zo fijn vind maar de aluminium staat mij dan toch weer tegen.

Maar overall, de geur is heerlijk. De douche crème blijft een favoriet. De deodorant heeft aluminium als min punt maar doet zijn werk wel goed.

In deze lijn is ook nog een douche foam en een deodorant roller te koop.

De douche crème kost € 3,59 voor 250 ml en de deodorant € 3,89. Je kan de producten vinden bij Kruidvat, Etos, en de betere supermarkten. Op dit moment is Dove bij Kruidvat in de aanbieding: 2e voor de halve prijs.

Kennen jullie deze variant van Dove al? Wat is jullie absolute favoriet als het gaat om douchecreme en deodorant?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin