Selecteer een pagina

De Zara is voor mij niet de eerste winkel waar ik binnen stap tijdens het winkel. De Zara heeft simpelweg niet mijn maat qua kleding en hoewel je soms een gelukstreffer kan hebben, is het toch niet de winkel waar ik het eerst naar binnen zou gaan tijdens het winkel. Maar daar gaat denk ik wel verandering in komen want de Zara heeft natuurlijk geweldige schoenen, tassen en andere accessoires maar ook een hele uitgebreide parfum collectie die ook nog eens heel betaalbaar is. Ben je nog op zoek naar budget proof beauty cadeautjes voor de Sinterklaas of kerst, loop dan zeker de Zara even in. Ik nam de eau de toilette “Wonder Rose” mee en ik werd aangenaam verrast.

Wonder Rose

Fruitige eau de toilette. De geurpiramide bevat noten van peer, rood fruit en vanille. Het is een vrouwelijke, verfijnde en duurzame geur.

De verpakking die ik mee nam is 30 ml en daar betaalde ik € 5,95 voor.

Mijn mening

Ik hou van lekkere geuren maar eerlijk is eerlijk, ik vind parfum tegenwoordig erg duur. Natuurlijk zou ik het liefst de Douglas of Ici Paris binnen lopen en daar een geur kiezen van € 80,– maar dat laat mijn budget simpelweg niet toe. Daarom ga ik graag op zoek naar alternatieven die bij mijn budget passen. Ik vind het leuk om geuren af te wisselen en aan te passen aan hoe ik mij voel. Daarom is een wat uitgebreidere collectie fijn.

Eerlijk is eerlijk, ik had niet al te hoge verwachtingen van de Zara eau de toilette die ik meenam. Maar ik was wel aangenaam verrast door de geuren die ik rook toen ik de Zara parfum collectie stond te bekijken. Wonder Rose zou qua naam niet de geur zijn die ik het eerst zou kiezen omdat ik eigenlijk alles waar Rose in zit een beetje ontwijk. Maar toen ik de geur rook, rook ik geen roos maar wel een heel bloemig en vooral vrouwelijk parfum waar ik eigenlijk meteen blij van werd. En een geur waar je blij van wordt, moet je meteen meenemen. Helemaal voor de prijs van € 5,95. Het is een eau de toilette dus qua heftigheid en draagduur iets korter dan een eau de parfum maar ook daarin ben ik aangenaam verrast door de Zara. Al met al, een grote aangename verrassing waarvan ik blij ben dat ik het heb ontdekt en inmiddels spijt heb dat ik de andere geuren die ik lekker vond, ook niet meteen heb meegenomen. Een tripje aan de Zara staat nog zeker op de planning. Mocht je dus nog op zoek zijn naar lekkere geuren, ga dan zeker langs de Zara want de collectie is behoorlijk uitgebreid dus voor iedereen is er wel een parfum die bij ze past.

Hebben jullie wel eens een parfum van de Zara geprobeerd?

Take care!

xoxo