Selecteer een pagina

Afgelopen weekend bracht ik, samen met Sonja, een bezoekje aan de Beauty Days in Gorinchem. Een vakbeurs waarbij merken zichzelf en hun producten presenteren en waar je kon deelnemen aan verschillende workshops. Ook de lieve dames van Utsukusy hadden een stand op de Beauty Days waar zij de Enpitsu Plus Dermapen en de Plasma skin salonbehandeling presenteerden als noviteit. Sonja en ik mochten allebei model liggen voor de behandeling met de Enpitsu Plus Dermapen: de 1e Dermapen in Nederland die microneedling combineert met elektroporatie. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring over deze behandeling.

Enpitsu Plus Dermapen

De Dermapen bevat 12 kleine naaldjes en met deze naaldjes worden er onzichtbare openingen in de huid gemaakt die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. Door deze techniek wordt de huid net voldoende geopend om geactiveerd te worden. Door deze behandeling wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een stevigere en gladde huid.

De EnpitsuPlus van Utsukusy is de 1e Dermapen in Nederland die microneedling combineert met elektroporatie.

Bron: Utsukusy

Mijn ervaring

De behandeling werd gegeven door Hendrika van NiHna uit Drachten. Samen met haar man Anne Gerrit was zij op de Utsukusy stand aanwezig om de behandelingen te demonstreren.

Hendrika begon de behandeling met een grondige reiniging met de Bijin Facial Cleanser om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden voor de behandeling met de Enpitsu Plus Dermapen. Hendrika neemt uitgebreid de tijd om je huid zo goed mogelijk voor te bereiden en doet dit met heel veel liefde dus dat alleen al is echt een aanrader. Zodra mijn huid klaar was, begon Hendrika met de Enpitsu Plus Dermapen. Als je wel eens een behandeling met de Dermapen hebt gehad, dan zul je het gevoel herkennen. Je voelt de naaldjes maar het doet geen pijn. Na de behandeling met de Enpitsu Plus, behandelt Hendrika de huid nog na met de juiste verzorging en een heerlijke nek en arm massage.

Ik kreeg al veel complimenten over mijn huid maar toen ik op de behandeltafel lag en daarna, kreeg ik direct complimenten over hoe geweldig mijn huid eruit zag. Het was een heerlijke behandeling dus ik was behoorlijk rozig na de behandeling en zag zelf een mooie natuurlijke glow op mijn huid. De behandeling werkt nog een dag of twee door voordat je het uiteindelijke resultaat ziet en ik mag niet klagen. Ik had de dag erna wel warme wangen, een beetje een koortsig gevoel, maar ik zag wel duidelijk een verschil in mijn huid. Een mooie natuurlijke glow waar geen highlighter tegenop kan. Mijn huid voelde zacht en gezond, ik kan geen ander woord ervoor bedenken.

Mocht je in de gelegenheid zijn, boek dan zeker een behandeling met de EnpitsuPlus in de Utsukusy salon of een van de salons die de producten van Utsukusy gebruiken.

Mocht je benieuwd zijn hoe Sonja deze behandeling heeft ervaren, lees dan snel haar blog van vandaag.

Take care!

xoxo