Selecteer een pagina

De zomer is nu officieel begonnen en daar hoort natuurlijk de limited edition voor de zomer van Rituals bij. Waar de winter edities altijd wat warmer en kruidiger zijn, zijn de zomer edities altijd wat lichter en frisser. Mijn holy grail als het gaat om de zomer varianten van Rituals blijft toch wel “The ritual of Karma” lijn, die gelukkig nu een vaste plek in het assortiment heeft gekregen en die ik naar hartenlust kan blijven kopen. Maar ik ben natuurlijk de beroerdste niet en wilde ook de nieuwe limited edition voor deze zomer van Rituals testen: The Ritual of Chado.

The Rituals of Chado

The Ritual of Chadō is geïnspireerd door een eeuwenoude theeceremonie uit Japan. Het ritueel omarmt de kunst van mindfulness en inspireert je om elk moment te leven met vernieuwde aandacht en harmonie. Ontdek onze collectie luxe verzorgingsproducten voor home & body met verkwikkende matcha & verfrissende bamboe, en vind sereniteit en rust in alles wat je doet.

Bron: Rituals

Mijn mening

Iedere limited edition van Rituals begin ik altijd met de douche foam. Voor mijn gevoel de meest veilige keuze en ook eentje die toch wel op komt. Als ik namelijk helemaal niet lekker vind, gaat hij gewoon naar mijn vader en maakt hij hem wel op. Win win situatie. Ook dit keer heb ik alleen de douche foam gekocht, puur uit nieuwsgierigheid. De beschrijving van Rituals klopt inderdaad dat het een verfrissende geur is door de bamboe. Nu weet ik niet zo goed waar matcha naar ruikt maar eerlijk is eerlijk, ik vind de geur niet zo zeer verkwikkend. Hij is fris en lekker, subtiel maar het is niet een geur waar ik meteen door gepakt wordt net als de Karma lijn.

De geur is prima maar voor mijn gevoel een beetje 12 in een dozijn. Het heeft niet die catch die ik wel bij de Karma lijn en de afgelopen winter editie had. Maar ik zou hem ook niet afraden als je een lekkere frisse geur zoekt voor de warme zomerse dagen die er aan komen. In dat opzicht kun je natuurlijk nooit misslaan met Rituals. De douche foam is € 8,95 en gelukkig brengt Rituals voor de fans weer een hele uitgebreide lijn op de markt. In deze lijn is ook een thee set en een foot spa te krijgen als extra op de al uitgebreide collectie.

Wat is jullie favoriete Rituals lijn?

Take care!

xoxo