Selecteer een pagina

Mijn haar en ik zijn ongeveer dezelfde love story als ik en mijn huid. Facebook zou de relatiestatus als het is gecompliceerd classificeren. Mijn haar heeft flink te lijden gehad onder stressvolle periodes maar ook onder de operatie cyclus waar ik vanaf 2018 ben gegaan. Neem daarbij dat ik het al jaren verf en je kan de optelsom maken. Mijn haar is droog, breekbaar en heeft regelmatig periodes gehad dat het ontzettend uitviel. Het gezegde met mijn handen in mijn haar zitten, is wel heel erg toepasselijk op mijn situatie. Mijn moeder was zo lief om mij een fles Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo cadeau te doen om te kijken of dit mijn haar weer een oppepper zou geven. De afgelopen maanden testte ik het deze shampoo uit en vandaag deel ik mijn bevindingen.

De belofte van Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo

Een herstructurerende shampoo die de haarvezel van binnenuit herstelt.

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo is een versterkende, herstellende shampoo voor breekbaar, beschadigd haar met gespleten haarpunten. De shampoo helpt bij het herstellen van de haarvezel en gaat splijten van de haarpunten tegen. Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo geeft het haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. De shampoo herstelt de haartextuur en reinigt het haar intensief.

Belangrijkste kenmerken:

  • Herstelt de haarvezel
  • Voor breekbaar, beschadigd haar 
  • Herstelt het haar
  • Sterk, zacht haar 
  • Gezond, glanzend haar 
  • Gaat splijten van de haarpunten tegen

Gebruik:

Maak het haar goed vochtig. Verdeel een beetje Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo in de handen en masseer deze goed in op het gehele haar. Laat de shampoo even intrekken in het haar. Spoel het hierna grondig uit met warm water. Voor het beste resultaat kan het haar nog nabehandeld worden met een conditioner of masker.

Resultaat:

Het haar zal zich herstellen, zacht aanvoelen en glanzen dankzij de Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo. 

De prijzen verschillen nogal op internet van € 16.45 tot € 24.50. Bij John Beerens kost een flesje van 250 ml op dit moment € 19,50.

Bron tekst: John Beerens

Mijn mening

Een van mijn grootste problemen afgelopen tijd was vooral droog en breekbaar haar maar ook haaruitval. Wellicht niet zo gek na afgelopen jaren met alle operatie stress en narcoses maar leuk is het niet. Hoewel ik er nog lang niet ben qua herstel van mijn haar, heb ik wel het gevoel dat ik een lichte verandering zie van mijn haar sinds ik deze shampoo gebruik. Na gebruik van deze shampoo is mijn haar zachter van structuur en je ziet ook een verschil in mijn gespleten punten. Natuurlijk moet ik daarvoor een bezoek aan de kapper brengen maar dat stel ik steeds uit. Maar de belangrijkste verandering zit hem in mijn haaruitval. Waar ik regelmatig behoorlijk wat losse haren in mijn hand had na het borstelen, is dat inmiddels nog maar een minimum aantal haren. Het is niet volledig weg maar het is wel een heel stuk minder en ik zie mijn haar echt veranderen.

Ik zit al heel lang op een regime qua haar wassen en dat is eigenlijk zo min mogelijk maar sinds ik deze shampoo gebruik, merk ik ook dat ik langere tijd tussen mijn wasbeurten kan aanhouden. Daarbij is deze shampoo ook nog eens heel erg zuinig in gebruik en heb ik maar een klein beetje nodig dus ik kan er ook nog eens heel erg lang mee doen. De geur heeft citrus noten die lekker lang blijven hangen en daar word ik sowieso blij van. Voor mij is deze shampoo echt een game changer en misschien ook wel een holy grail. Ik ben er natuurlijk nog lang niet en ben nog wel even bezig om weer terug te komen op een gezonde haarbos maar het begin is er. Wat mij betreft echt een aanrader als je net als ik droog en breekbaar haar hebt.

Welke shampoo gebruiken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo