Selecteer een pagina

Mijn haar heeft de laatste jaren behoorlijk wat te verduren gekregen door de operaties, narcoses en stress die erbij kwam kijken. Ik heb regelmatig periodes van haaruitval gehad en waar ik ooit een volle bos haar had, heb ik nu nog maar een simpel dun bosje. Helaas blijkt het gebruik van Saxenda ook een negatieve uitwerking te hebben op mijn haar en te zorgen voor haarverlies. Maar goed, ik kan er over klagen maar daar help ik mijn haar niet mee. Dus het is nu gewoon goed verzorgen, een beetje lief er voor zijn en de producten gebruiken waar mijn haar baat bij heeft. Toen ik vorig jaar een weekje in Limburg vertoefde, konden we het niet laten om een tripje over de grens te maken en een DM te bezoeken. Daar kocht ik op goed geluk een shampoo en conditioner van OGX uit de Anti Breakage Keratin Oil lijn. Een merk wat ik nog nooit had gebruikt maar inmiddels zo van onder de indruk ben, dat ik nog een set heb gekocht. Tijd dus voor een review.

OGX Anti Breakage Keratin Oil Shampoo en Conditioner

Een lijn die het haar beschermt tegen gespleten haarpunten en beschadigingen.

Ogx Anti Breakage Keratin Oil Shampoo en Conditioner verwennen het haar met versterkende keratine proteïnen, die de veerkracht van het haar herstellen en daarnaast bescherming geven aan het haar. Bovendien zullen deze keratine proteïnen ook zorgen voor de vermindering van haarbreuk tijdens het borstelen en stylen van het haar. De argan olie in deze conditioner zorgt voor voor een schitterende glans en zijdezacht haar. Ogx Anti Breakage Keratin Oil Shampoo is geschikt voor alle haartypen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Met keratine proteïnen  
  • Voorkomt haarbreuk
  • Voor alle haartypen
  • Voedt en verstevigd het haar

De shampoo kost € 10.95 voor 385 ml en de conditioner kost € 10.39 voor 385 ml.

Bron tekst: John Beerens

Mijn mening

De afgelopen jaren ben ik best huiverig geworden als het om mijn haar en haarverzorgingsproducten gaat. Extreem haarverlies is gewoon heel erg lastig en helemaal als het steeds weer gebeurt op momenten dat je haar net weer een beetje hersteld is. Daarom houd ik graag vast aan de producten waarvan ik weet dat ze goed hun werk doen en waar ik geen last van heb. Toen ik vorig jaar de OGX keratin oil lijn ging gebruiken, zat mijn haar net weer in een goede fase dus het was een goed moment om het te testen. Nu heb ik van nature slag en krullen in mijn haar maar door de verandering van mijn haar, willen die wel eens verdwijnen. Maar dankzij deze shampoo en conditioner had ik ineens weer een flinke bos met krullen waar ik eigenlijk niks voor hoefde te doen. Wellicht komt het doordat deze producten geen parabenen bevatten, wellicht komt het door de samenstelling en de staat van dat haar op het moment. Maar ik werd er heel erg blij van.

Nu zit ik weer in een mindere fase qua haar en heb ik besloten om weer te starten met deze set shampoo en conditioner. Ik zie nu niet meteen hetzelfde resultaat als het gaat om mijn krullen maar ik zie wel verbetering in de kwaliteit van mijn haar en daar word ik op dit moment weer blij van. De geur van beide producten is lekker en blijft lang hangen. Mijn haar voelt zachter en vooral weer gezonder en voller aan. Nu verwacht ik geen wonderen van een shampoo en conditioner maar het is wel fijn als het na gebruik mijn haar weer voller en gezonder aanvoelt. Het is geen goedkope shampoo en conditioner maar het is zeker de prijs waard als je kijkt naar wat het met mijn haar doet. Natuurlijk is iedereens haar anders maar als je net als ik problemen hebt met haaruitval, dan is het zeker de moeite waard om deze set eens te proberen. Mocht je dichtbij een DM wonen, dan zou ik even kijken of je ze daar kan vinden en anders loont het om de aanbiedingen en Bol.com in de gaten te houden want daar hebben ze vaak een bundel deal.

Take care!

xoxo

Bron stockafbeelding: Pexels.com