Selecteer een pagina

Normaal gesproken weet ik niet hoe snel ik mijn douchegels wil verwisselen op het moment dat we van de winter overgaan naar de lente. Dit jaar was alles anders en had ik op een of andere manier, heel lang de behoefte aan warme wintergeuren. Misschien omdat we heel lang binnen zaten. Misschien omdat ik een gevoel van comfort nodig had in deze rare periode. Misschien omdat ik gewoon even mijn ogen wilde sluiten voor alles wat anders was. Toch werd ik getriggerd door de nieuwe Fresh Blends van NIVEA en was ik erg benieuwd naar vooral de zomers klinkende geuren. Ik besloot alle drie de varianten te kopen en deze afgelopen weken te testen. Gaven deze nieuwe douchegels van Nivea mij een zomers gevoel ondanks de rare tijd waar wij inzitten?

NIVEA Fresh Blends

Een verfrissend verwenmomentje onder de douche ervaren dat zowel goed is voor jou als voor de planeet? Ontdek NIVEA’s nieuwe en duurzame Fresh Blends Verfrissende Douchegel.

De verzorgende blend van fruitextracten van natuurlijke oorsprong en plantaardige melk maakt de nieuwe Fresh Blends jouw aanwinst voor een verwenmoment onder de douche, waarbij je ook liefde aan de planeet  geeft. De perfecte manier om vanuit de douche je huid én Moeder Natuur te verzorgen, elke dag.

De Fresh Blends zijn te verkrijgen in de geuren: Watermelon/ Mint/ Coconut milk, Raspberry/ Blueberry/ Almond Milk en Apricot/ Mango/ Rice Milk.

De prijs is € 6.99

Bron tekst: Nivea

Mijn mening

Hoewel ik normaal gesproken niet kan wachten om van geuren te switchen bij het veranderen van de seizoenen, duurde het dit keer een stuk langer en wist ik ook niet goed voor wat voor soort geur ik zou gaan. Toen ik de enthousiaste reviews over de Fresh Blends van NIVEA las, wist ik dat dit misschien wel eens de geuren zouden zijn waar ik blij van zou worden deze zomer. Alle drie de geuren zijn heerlijk. Waar de abrikoos/ mango en de framboos/ blauwe bes echt geuren als snoepjes, is de watermeloen/ mint variant perfect voor hele warme dagen door zijn frisse geur. Eigenlijk kan ik er niet een kiezen waarvan ik 100% kan zeggen dat het de absolute favoriet is want ze zijn allemaal favoriet. Daarbij zijn alledrie de varianten een mooie combi tussen een douchegel en douchemilk. Het romige van een milk en het frisse van een gel. Makkelijk in gebruik (ook voor mensen zoals ik met een arm die het niet helemaal doet) en drogen mijn huid niet uit na het douchen. De geur blijft ook nog lekker lang hangen waardoor je dus extra lang ervan kan genieten. De douchegels hebben een vegan formule en de flessen zijn biologisch afbreekbaar dus ook nog eens goed voor het milieu.

Hoewel de Karma lijn van Rituals altijd mijn ultieme favoriet blijft voor de zomermaanden, hebben de Fresh Blends van Nivea toch ook een plekje gevonden in mijn favorieten lijstje. Mocht je de prijs wat aan de hoge kant vinden, check dan vooral de aanbiedingen want ze komen regelmatig voor in de 1+1 acties van het Kruidvat en de Etos.

Zijn jullie al van geur geswitched voor de komende zomerse periode?

Take care!

xoxo