Selecteer een pagina

Een van mijn favoriete dingen om te doen als ik in Frankrijk of Spanje ben, is toch wel een hypermarché zoals de Carrefour te bezoeken. Gewoon door de paden struinen en alle producten bekijken. Mijn favoriete gangpaden zijn toch wel de beauty paden en dan vooral met de merken die wij hier niet hebben. Een van de merken die ik ontdekte toen ik een jaar in Frankrijk studeerde was Le Petit Marseillais en dan vooral de douchegels. Inmiddels is het merk hier in Nederland ook te koop, niet zo uitgebreid als in Frankrijk, maar toch zijn er een aantal fijne douchegels te krijgen. Hoewel het nog geen voorjaar is en het vorige week nog sneeuwde, heb ik afgelopen weken de “Le Petit Marseillais Bio Orange Blossom douchegel” geprobeerd. Ik had behoefte aan een beetje voorjaar onder de douche. Benieuwd wat mijn mening is over deze douchegel, lees dan snel verder.

Le Petit Marseillais Bio Orange Blossom douchegel

Le Petit Marseillais Bio Orange Blossom Douchegel gebruik je om je eigen huid, die van je kinderen en zelfs baby’s* te verzorgen.

De douchegel is samengesteld met slechts 10 ingrediënten om je huid zacht te reinigen. De douchegel verfrist je huid door de toevoeging van oranjebloesem, wat geschikt is voor alle huidtypes voor kinderen en volwassenen.

Een fles van 250 ml kost € 3.89 bij het Kruidvat

Bron tekst: Kruidvat

Mijn mening

De douchegels van Le Petit Marseillais geven mij een nostalgisch gevoel omdat ik ze gebruikte toen ik in Nice studeerde. Het is wellicht meer de nostalgie die er voor mij omheen hangt, waardoor ik toch altijd weer een flesje wil kopen als ik ze zie staan. Deze variant is heel mild op de huid en heeft een subtiele sinaasappel geur. Ik heb geen problemen ervaren met mijn huid terwijl die juist in deze tijd van het jaar erg droog en trekkerig aanvoelt na het douchen. Dat had ik bij deze douchegel niet. Tevens had ik geen last van allergische reacties of eczeem. Maar het is verder gewoon een basic douchegel waar je al teveel verwachtingen hoeft te hebben. Als je op zoek bent naar een basic douchegel met een milde geur en die ook nog goed is voor een moeilijke huid, dan is dit wel de douchegel die je kunt proberen. Ga ik hem nog een keer kopen? Dat denk ik niet want er zijn genoeg andere douchegels waar ik heel erg blij van word en liever gebruik.

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Unsplash.com