Selecteer een pagina

Nu ik al bijna een jaar thuis ben en vanuit huis werk elke dag, heeft mijn gezichtsverzorging een stapje terug gedaan op de prioriteiten ladder. Dat klinkt misschien raar want gezichtsverzorging hoort altijd een prioriteit te zijn, helemaal voor de ouder wordende huid. Maar waar ik vroeger een hele routine had, is het nu vaak alleen een dagcrème en dan vind ik het prima. Ik probeer het stapje voor stapje weer op te pakken dus onlangs probeerde ik het instant effect eye serum van de Kruidvat skin science lijn. Vandaag kunnen jullie lezen of dit een nieuwe toevoeging gaat zijn aan mijn huidverzorgingsroutine of toch niet.

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt fijne rimpels in de gevoelige zone rond je ogen.

De geconcentreerde en effectieve formule geeft zichtbaar resultaat binnen twee minuten en houdt tot acht uur aan.

Het Skin Science Instant Effect Eye Serum kost € 7.29 bij de Kruidvat.

Bron: Kruidvat

Mijn mening

Het serum is verpakt in een klein tubetje en hier kan je meerdere keren mee doen. Aan de hygiëne is gedacht door deze verpakking en dat is fijn want de huid rondom je ogen is toch wat dunner en gevoeliger. De substantie is een gel maar dikker van structuur en soms wat lastig uit de tube te krijgen. Persoonlijk vind ik hem te dik en niet prettig in gebruik. Ik vind hem niet prettig aanbrengen, je moet er toch wat moeite voor doen om hem rond je ogen aan te brengen en dat is dus juist niet wat ik wil. Daarbij had ik meerdere keren dat, na een tijdje, het ging rullen onder mijn ogen en dat het serum toch niet goed introk.

Persoonlijk vind ik dit geen prettig serum, zowel niet in gebruik als de werking. Ik heb niet het gevoel dat het zijn beloftes waarmaakt. Daarbij vind ik persoonlijk een dunner serum, meer fluide, prettiger om te gebruiken. Ik vind het wel jammer dat dit product uit de Skin Science lijn tegenvalt want er zijn meerdere producten uit deze lijn die ik erg prettig in gebruik vind.

Hebben jullie dit eye serum wel eens gebruikt?

Take care!

xoxo