Selecteer een pagina

Volgende week vrijdag begint de zomer officieel en hoewel het de afgelopen week wel herfst lijkt, speelt Kruidvat in op de komende zomermaanden met een tropische limited edition productlijn. Vorig jaar bracht Kruidvat een hele fijne limited edition douchegel met macadamia olie op de markt, die absoluut een favoriet van mij werd (en die ik volgens mij in het vaste assortiment heb gespot). Dit jaar heeft het Kruidvat besloten om de lijn uit te breiden met shampoo, conditioner, haar olie en twee hand mousses. Helaas lag er niet veel bij de Zandvoortse Kruidvat maar gelukkig kon ik de Moroccan Argan Oil Haarolie scoren uit deze limited lijn. Ik testte deze haarolie de afgelopen weken uit en ik deel vandaag mijn mening met jullie.

Kruidvat limited edition Moroccan Argan Oil Haarolie

Verwen je droge haar met Kruidvat Moroccan Argan Haarolie. Je haar wordt weer soepel, zacht en pluisvrij. Ook geeft de haarolie je lokken een mooie glans. De Marokkanse arganolie in dit haarproduct voedt en verzacht je haar intensief.

Kruidvat Moroccan Argan Haarolie kan op droog en vochtig haar gebruikt worden. Gebruik je de haarolie voor het stylen, dan heeft het vooral een verzorgende werking. Gebruik je de haarolie na het stylen, dan maakt het je pluizige haar weer soepel en glanzend.

Hoe gebruik je Kruidvat Moroccan Argan Haarolie?
• Pomp één keer (of meerdere keren indien nodig).
• Verdeel de olie met de handen over de lengte en de punten van je haar. 
• Uitspoelen hoeft niet.

Dit product behoort tot een limited edition lijn en is dus beperkt verkrijgbaar. Voor 150 ml betaal je € 2,59.

Bron: Kruidvat

Mijn mening

Argan olie is eigenlijk zo’n product waar ik altijd naar grijp op momenten dat ik last heb van een drogere huid of dat mijn haar wat droog voelt. Helemaal in de zomer of op vakantie is het een must have. Gewoon een paar druppels in de punten van mijn haar, maakt dat mijn haar meteen een stuk minder droog en pluizig is. Op een of andere manier heb ik daar in de zomer toch meer last van, ondanks wat ik er elke dag in spray. Ik was dan ook erg benieuwd of deze haarolie van Kruidvat mij net zo blij zou maken als een gewone argan olie.

De spray komt in een pomp flacon die behoorlijk krachtig is en je hebt dan ook aardig wat olie op je handen als je er een keer op drukt. Mijn voorkeur is altijd een paar druppeltjes en met deze flacon moet ik na gebruik echt mijn handen wassen. Dat is voor mij wel een klein minpuntje. De olie verdeelt makkelijk over mijn haren en zorgt er inderdaad voor dat het pluizige eruit gaat. Het voelt zacht en soepel, plus de olie heeft een lekkere tropische geur waardoor je haar naar de zomer ruikt. Persoonlijk hou ik daarvan. Ik gebruik de olie alleen op momenten dat mijn haar het echt even nodig heeft, als het wat droger en pluiziger eruit ziet. Ik kan mij goed voorstellen dat dit echt een must have is voor een zon vakantie waarbij je haar sneller uitdroogt door de zee of het zwembad. Mocht je hem nog kunnen kopen en last hebben van droog en pluizig haar, dan zou ik zeker een flesje meenemen.

Wat is jullie summer must have voor jullie haar?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Kruidvat