Selecteer een pagina

Als je mij al even volgt, dan weet je inmiddels wel dat ik behoorlijk wat problemen heb met mijn huid. De ene keer is het een acne uitbraak op inmiddels 42 jarige leeftijd, de volgende keer is het een eczeem aanval nadat ik een product heb gebruikt waar ik dan weer niet tegen kan en de volgende keer heb ik een hele droge huid die nog eens extra droog is door al het binnen zitten. Hoewel ik wel een aantal producten heb waar mijn huid het goed op doet, blijft het toch regelmatig tobben met mijn huid en ik vind dat soms echt frustrerend. Je gezicht is toch het eerste wat mensen zien en dan wil je geen probleemhuid hebben. Daarom ben ik nog steeds op zoek naar de holy grail in mijn skincare routine en misschien is het product van vandaag wel een die in de categorie holy grail valt. Ik testte afgelopen weken de “KLAIRS Supple Preparation Unscented Toner“. Klairs is een Koreaans skincare merk met zeer goede reviews dus ik was dan ook erg benieuwd of deze toner een plekje kon krijgen in mijn skincare routine.

KLAIRS Supple Preparation Unscented Toner

De KLAIRS Supple Preparation Unscented Toner is een bijgewerkte versie van de geliefde en populaire Klairs Supple Preparation Facial Toner, geformuleerd zonder geur of etherische oliën!

Deze hydraterende toner brengt het pH-niveau van uw huid in evenwicht en verbetert de effectiviteit van uw gehele huidroutine, zonder de gevoelige huid te irriteren. Met een kalmerende mix van plantaardige extracten, samen met hydraterend hyaluronzuur en kalmerende centella asiatica, is deze lichtgewicht toner een essentiële eerste stap in uw huidverzorging.

Een flesje van 180 ml kost € 21.95

Bron: Korean skincare

Mijn mening

Ik heb al heel wat goede ervaringen gelezen als het gaat om Koreaanse skincare producten dus ik was dan ook erg benieuwd hoe mijn huid dit zou ervaren. Ik was dan ook ontzettend blij met het advies dat ik van Korean skincare kreeg. Ik kon mijn huidproblemen voorleggen, aangeven op welke producten mijn huid het goed doet en ik kreeg daarop goed advies. Ik ben echt een sucker voor goede en oprechte klantenservice!

De KLAIRS supple prepration unscented toner gebruik ik na het reinigen van mijn huid en voor het aanbrengen van de rest van mijn skincare routine. Na het douchen, doe ik een klein beetje van de KLAIRS toner op een wattenschijfje en haal deze dan over mijn gehele gezicht. Na het douchen voelt mijn huid soms wat trekkerig en deze toner geeft het net even een boost om dat trekkerige weg te halen. Sinds ik de KLAIRS toner gebruik, heb ik geen last meer gehad van mijn huid en ik heb het gevoel dat mijn dag crème beter intrekt na het gebruik van de toner. Mijn huid voelt beter gehydrateerd en tot op heden heb ik nog geen last gehad van eczeem of acné aanvallen. Wellicht door dat deze toner ook geurloos is en geen parfum bevat waar mijn huid goed op reageert. Wat mij betreft is de KLAIRS supple prepration unscented toner een aanwinst voor mijn skincare routine en zou ik hem aanbevelen voor iedereen met net zo’n lastige huid als ik heb. Met als extra voordeel dat je maar een paar druppeltjes nodig hebt waardoor het ook nog eens heel erg budget vriendelijk is.

Welke toner gebruiken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo