Selecteer een pagina

Er zijn een aantal skin care merken waar ik een grote liefde voor heb en die een vaste plek hebben in mijn skin care routine. Kiehl’s is toch wel een van de merken waarvan ik altijd wel iets gebruik in mijn skin care routine. De Ultra Facial Cream is voor mij de ultieme crème voor in de winter omdat hij mijn huid voedt en zorgt voor een goede hydratatie. Ik had nog niet eerder een oog crème van Kiehl’s gebruikt maar was daar uiteraard wel benieuwd naar. Ik besloot de Kiehl’s bestseller “Creamy Eye Treatment with Avocado” deze winter te testen en een paar maanden gebruikt te hebben, deel ik vandaag mijn mening over deze oog crème.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment

De Kiehl’s Creamy Eye Treatment is een crème zonder poespas en mooie beloften. De enige belofte die Kiehl’s bij deze oog crème doet is dat hij hydraterend is. En ondanks het ontbreken van de mooie beloften, wordt deze oog crème als een van de beste op de markt genoemd. We weten allemaal dat hydrateren erg belangrijk is in het voorkomen van rimpels.

De Kiehl’s Creamy Eye Treatment bevat hele mooie en pure ingrediënten, met als key ingrediënt natuurlijk Avocado. Avocado olie staat bekend als een zeer vochtinbrengende olie die een natuurlijke bron is van aminozuurproteïnen, vitamine A, D en E en kalium. Naast avocado olie, bevat deze crème Bètacaroteen (een natuurlijke antioxidant met beschermende eigenschappen) en Karitéboter (bevat vochtinbrengende eigenschappen en beschermt de huid tegen uitdroging).

Deze rijke, volle crème is te koop in de 14 ml variant (€ 29,–) en 28 ml (€ 45,–) en is te koop bij de Kiehl’s winkel, de Bijenkorf en Kiehl’s verkooppunten.

Mijn mening

Normaal gesproken kies ik meestal voor een gel als het gaat om de verzorging van de huid rondom mijn ogen, puur voor het frisse gevoel wat ik zelf erg prettig vind. Het was dus ook een gok om deze rijke crème van Kiehl’s te gaan gebruiken. Maar eerlijk is eerlijk, deze oog crème voelt als een verademing voor de huid rondom mijn ogen. De huid voelt gevoed en gehydrateerd aan en ik krijg zelfs een verfrissend gevoel, net als of ik een gel heb gebruikt.

Doordat het een zeer volle crème is, is het wel noodzakelijk dat je hem goed uitsmeert (je wil niet met allemaal witte crème sporen om je ogen rondlopen) maar het voordeel is wel dat je maar heel weinig nodig hebt om de volledige huid rondom je ogen te voeden. Dus met een potje van 14 ml kun je daarom erg lang doen.

Deze oog crème heeft een plekje veroverd in mijn favorieten, in ieder geval voor de winter maanden als mijn huid extra voeding nodig heeft. Samen met de Kiehl’s Ultra Facial Cream, echt een top combi.

Gaan jullie liever voor een oog crème of oog gel?

Take care!

xoxo

Bron stock foto: Shutterstock