Selecteer een pagina

De afgelopen dagen mogen wij nog even genieten van heerlijk na zomer weer en kun je wel spreken van een Indian Summer. Dit jaar was ik wat later met het omwisselen van mijn douchegels en begon ik pas heel laat de douchegels met zomerse geuren te gebruiken. Normaal ben ik heel enthousiast als het gaat om het wisselen van mijn douchegels op het moment dat de seizoenen wisselen maar dit jaar was anders. Daarom was ik ook niet heel enthousiast met het aanschaffen van de limited summer editions en probeerde ik vooral op te maken wat ik nog had staan. Pas aan het einde van de zomer besloot ik toch nog wat limited editions summer douchegels te kopen en gelukkig kon ik ze afgelopen weken nog goed gebruiken. Vandaag een combi review van drie verschillende zomerse budget douchegels die nog prima qua geur passen bij de Indian Summer die wij nu nog even cadeau krijgen.

Fa Pure Paradise Flowery Shower Gel

Neem je zintuigen mee naar een paradijs met deze douchegel met een bloemengeur van patchouli en oranjebloesem. De vegan formule bestaat voor 93% uit natuurlijke ingrediënten.

200 ml € 3.19

Palmolive Limited Edition Santorini Breeze

Feel the summer breeze met de heerlijke Palmolive Limited Edition Santorini Douchegel met vijgenextract.

250 ml € 3.49

Lidl Tropical summer mousse-to-oil shower foam Coconut Breeze

Mousse & olie doucheschuim – Coconut Breeze. Met plantaardige oliën.

Gekregen

De Fa Pure Paradise en Palmolive Santorini Breeze heb ik beide in de aanbieding verkocht.

Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, ik heb twee van deze douchegels in de aanbieding gekocht en eentje heb ik er gekregen. Ik ben blij dat ik er niet heel veel geld aan heb uitgegeven en nu weet ik wel dat het allemaal redelijke budget merken zijn maar er was er maar eentje die ik echt fijn vond.

De Fa Pure Paradise is de winnaar van dit trio. Een hele fijne, bloemerige geur die je lang ruikt na het gebruik. Een simpele basic douchegel waarvan 93% van de ingrediënten ook nog eens van natuurlijke origine is. Dit is wel een douchegel die ik eigenlijk eerder had willen ontdekken en die zeker een vaste plek in mijn badkamer zou kunnen krijgen. Hoewel Fa niet een van mijn favoriete merken is, heeft deze douchegel mij aangenaam verrast. Vooral het lange vasthouden van de geur en de aangename geur (ben ik weer met mijn geuren), vind ik echt een plus voor deze douchegel. Het enige nadeel vind ik de tube waarin niet makkelijk te knijpen is en waar ik soms lastig de douchegel uit krijg maar dit kan natuurlijk ook komen doordat er nog wat kracht ontbreekt aan een arm.

De shower foam van de Lidl met kokosgeur kreeg ik van een vriendin die daar heel enthousiast over was. De foam zou veranderen in een olie die tegelijkertijd je huid voedt. Ik ben echt een shower foam persoon en douche het liefst met een lekkere foam. In het verleden heb ik vaker douche foams van de Lidl gehad en daar was niets mis mee maar deze foam heeft een hele rare substantie en ik vind hem niet lekker in gebruik. De foam to oil belofte doet het bij mij niet en het laat een vies blubberig laagje achter. Sorry vriendin maar dit is niet mijn favoriet.

De Palmolive Santorini Breeze is een prima basic douchegel maar ik mis de geur. Voor een euro is het een prima douchegel als je niet al te hoge eisen hebt en niet van al te geurige douchegels houdt. Eerlijk is eerlijk, ik ben nogal verwend als het gaat om vijgengeur door de douchegels van The Body Shop en &Other stories. Geen re buy voor mij in ieder geval. Ik had graag nog de citroen variant van deze lijn geprobeerd maar die was helaas uitverkocht.

Wat was jullie ultieme douchegel deze zomer?

Take care!

xoxo