Selecteer een pagina

Al jarenlang gebruik ik leave in conditioners in de vorm van sprays om de klitten uit mijn fijne maar dikke haar te krijgen. Mijn absolute favorieten zijn de Nivea Hairmilk en de This is it no frizz detangling spray van de Action. Eigenlijk heb ik altijd wel een flesje op voorraad staan. Tijdens een bezoekje aan de DM, vond ik van Garnier Fructis is een 2 fasen leave in conditioner. Uiteraard kon ik deze niet laten staan en testte deze spray de afgelopen maanden uit. Vandaag deel ik mijn mening met jullie over de Garnier Fructis Oil Repair 3 Duo effect leave in conditioner.

Garnier Fructis Oil Repair 3 Duo effect leave in conditioner

Garnier Fructis Oil Repair 3 Duo effect leave in conditioner bevat een 2-fasen technologie die ervoor zorgt dat droge en beschadigde haren weer doorkambaar worden. De voedende melk zorgt voor de soepelheid van het haar en het glans serum zorgt voor een diep herstel van het beschadigde haar, zonder het te verzwaren, sluik te maken of vet te laten worden. Door de toevoeging van de drie soorten olie: Olijf, Avocado en Shea, wordt het haar direct verzorgd en zachter gemaakt.

Een flesje van 150 ml koop je bij de DM voor € 2,75.

Mijn mening

Na jaren problemen gehad te hebben met mijn haar door stress waardoor mijn dikke bos haar flink werd uitgedund, begin ik inmiddels weer mijn oude volle bos terug te krijgen. Doordat ik heel erg fijn maar veel haar heb, heb ik regelmatig te maken met klitten en daarvoor gebruik ik dus de leave in conditioners om mijn haar makkelijker door te kunnen kammen.

De Garnier Fructis Oil Repair 3 Duo effect leave in conditioner heeft een 2 fasen technologie met melk en serum. Even het flesje schudden voor gebruik zodat de melk en het serum met elkaar worden gemengd en dan over je haar spuiten. Geur freak als ik ben, valt de geur mij meteen op. Een zoete, exotische geur die in je haar blijft hangen. Ik laat het altijd even intrekken voordat ik met mijn borstel aan de slag ga. Mijn haar is makkelijk door te kammen, voelt niet zwaar aan en wordt niet vet na het inspuiten van de spray. Allemaal punten die voor mij belangrijk zijn. Mijn haar ziet er goed uit en het pluizige is er af.

Een prima spray voor een leuke prijs met als enige negatieve punt dat ik hem nog niet in Nederland heb gezien. Dus als je bij de DM bent, neem hem zeker mee.

Gebruiken jullie een leave-in conditioner?

Take care!

xoxo