Selecteer een pagina

De komende periode zal voor veel mensen een dure periode zijn. De feestdagen komen eraan, voor de één is dat de mogelijkheid om flink uit te pakken en voor de ander is het een periode waarin het een uitdaging is om met een klein budget leuke cadeaus te vinden. Nu is dan ook het moment om de aanbiedingen in de gaten te houden en je slag te slaan. Bij de Etos en Albert Heijn, zijn de douche crèmes van Fa op dit moment in de aanbieding van € 1,–. Koop een douche crème, een lekkere douche spons, wat maskertjes en andere kleine beauty items en maak er een leuk mandje van voor een beauty lover. Maar een douche crème is natuurlijk ook een prima cadeautje voor het Sinterklaas spel of als schoencadeautje voor Sinterklaas. Ik heb al jaren geen producten van Fa gebruikt maar was erg benieuwd naar deze tropische lijn. Ik probeerde de Bali Kiss uit en deel vandaag mijn mening met jullie.

Fa Bali Kiss Douche Crème

Ontdek het verzorgende parfum van Mango en Vanillebloesem met Fa Bali Kiss Douchegel en waan jezelf op je favoriete eiland.

De voordelen en kenmerken
• De milde en frisse formule maakt de huid aangenaam zacht
• Beschermt tegen uitdroging
• pH-huidneutraal

Fa is tot zondag in de aanbieding bij Etos en Albert Heijn voor € 1,–. Bij het Kruidvat is op dit moment een 1+1 actie voor Fa producten.

Mijn mening

Fa is zo’n merk dat ik ken uit mijn jeugd en waar ik altijd het bad mee vol gooide. Toen had ik nog geen benul van geld of van bewust omgaan met het milieu want ik kon uren in bad liggen. Ik heb eigenlijk al heel lang geen producten van Fa gebruikt omdat het aanbod tegenwoordig zo enorm is, dat ik dan liever voor een ander merk kies omdat Fa voor mijn gevoel zo’n huis, tuin en keukenmerk is wat er niet echt uitspringt. Hoewel de Island lijn, wel een lijn is met geuren die mij aantrekken. Lekker in de winter onder de douche het gevoel hebben dat je op een tropisch eiland bent.

Ik ben iemand die eigenlijk dit soort geuren alleen in de zomer gebruikt en in de winter voor warmere en kruidigere geuren kiest. Maar toch kon ik deze aanbieding niet voorbij laten gaan en was ik vooral benieuwd naar de mix van de geuren mango en vanille. De geur komt in de buurt van Therme Bali Flower maar dan een goedkopere variant. De geur is zoet door de mango en tropisch door de vanille. Het is een prima huis, tuin en keuken douche gel waar je lekker ruim gebruik van kan maken want voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is niet een hele luxe douche gel waarvan de geur overdadig aanwezig is en blijft hangen maar voor een dag waarop je niet heel veel hoeft te doen, is het een prima douche crème om te gebruiken. Mijn huid is op dit moment erg droog dus daar doet het niet veel voor maar het voelt ook niet uitgedroogd aan. Wat mij betreft een prima douche crème voor elke dag.

Gebruiken jullie wel eens producten van Fa?

Take care!

xoxo

Bron stock foto: Unsplash.com