Selecteer een pagina

Nu het noodzakelijk is om je handen meer dan normaal te wassen, kan dit ook zorgen voor droge handen en nagelriemen. Ik heb denk ik nog nooit zo vaak mijn handen gewassen als afgelopen weken en dat begin ik nu ook wel te merken. Mijn handen voelen droger dan normaal en ook mijn nagelriemen hebben er flink onder te lijden. Het was dus tijd voor wat liefde voor mijn handen en nagelriemen. Gelukkig heb ik voor mijn handen altijd wel wat in huis maar toen ik even snel een bezoekje bracht aan de Kruidvat, besloot ik de Essence nail & cuticle cream met coconut oil mee te nemen. De afgelopen weken heb ik dan ook braaf niet alleen mijn handen gewassen maar ook continue ingesmeerd. Is deze budget proof crème er eentje om standaard in huis te hebben?

Essence nail & cuticle cream met coconut oil

Met deze Essence Moisturizing & Regenerating Nail & Cuticle Cream ga je voor de ultieme verzorging van je nagels. De vegan formule met rijke kokosnootolie beschermt en vernieuwt je gevoelige en veeleisende nagelriemen.

Je handen voelen heerlijk zacht aan, net als na een manicure!

Voor een tubetje van 10 ml betaal je € 1.99. Te koop bij de Kruidvat.

Mijn mening

Voor mijn gevoel zijn alle producten die kokosolie bevatten, fijne producten. Kokosolie is namelijk geschikt voor heel veel beauty toepassingen. Je kan er immers je gezicht mee in smeren of een beetje in je haar doen tegen gespleten haar punten en dan is er nog het gebruik voor oil pulling. Daarom was ik ook erg verbaasd of zo’n klein tubetje dezelfde wonderen kan verrichten als pure kokosolie. Essence heeft mee gedacht in de gebruiksvriendelijkheid want het tubetje bevat een klein, puntig uiteinde waardoor het makkelijk te doseren is op je nagelriemen en je niet meteen je hele tube over je handen spuit. Ik doe het rechtstreeks vanuit de tube op mijn nagelriemen en heb maar een klein beetje nodig om al mijn nagelriemen te doen. Ik masseer het lichtjes in en laat het dan intrekken.

Je voelt eigenlijk meteen al met in masseren dat het een wat vettige en voedende crème is. In het begin heb ik het een paar keer per dag gebruikt omdat mijn handen echt wat tender, love and care nodig hadden. Inmiddels gebruik ik het alleen nog in de ochtend en voor het slapen gaan. Mijn nagelriemen hebben er veel baat bij en voelen inmiddels weer soepel en zacht. Voor mij is dit dus een klein wondertubetje wat ik echt even nodig had in deze rare tijden. Daarbij is de kokosgeur natuurlijk ook een fijne bonus.

Hebben jullie handen veel last van het vele handen wassen?

Take care!

xoxo