Selecteer een pagina

Tijdens het weekend in Oberhausen, bezochten wij niet alleen het Centro en de DM maar brachten wij ook een bezoek aan de Lidl. Die was namelijk aan de overkant van Centro en wij hadden een hotel geboekt voor de nacht dus er moesten wat snacks en drankjes komen. Naast dat de Lidl vol lag met vuurwerk, kon ik het ook niet laten om even over langs de beauty schappen te gaan. Ik vond daar van Cien een micellair water en kon deze gewoon niet laten staan. Een micellair water is namelijk altijd goed en voor de prijs van de Lidl helemaal natuurlijk. De afgelopen week testte ik de micellair water en vandaag deel ik met jullie of dit een budget wondertje is of niet.

Cien Micellair Water

Cien is het huismerk van de Lidl als het gaat om de beauty producten van de Lidl. Het assortiment bestaat uit shampoo, huidverzorging en reiniging, douchegels en natuurlijk tot nu toe ieder jaar een hele leuke zomerse limited edition met verschillende beauty producten.

Er zijn twee varianten van dit micellair water: een voor de normale huid en een voor de gevoelige huid. Beide varianten bevatten geen parfum of alcohol wat erg prettig is. Qua reiniging hoef ik vaak niet heel erg voorzichtig te zijn, het enige waar ik wel echt op moet letten is parfum en alcohol want ik ben niet echt een fan van een prikkende huid. Ik heb dit keer voor de micellair water gekozen voor de normale huid.

Mijn mening

Het eerste wat mij opviel, naast de prijs, was de dop waarin een pompje zit om het product te doseren. Als het gaat om van kleine dingen blij worden, dan word ik hier dus enorm blij van. Gewoon je wattenschijfje op het pompje en een paar keer pompen om het product op je wattenschijfje te krijgen. Niet alleen handig en hygiënisch maar ook nog eens budget proof want zo gebruik je nooit teveel.

Het is een micellair water zonder poespas. Gewoon simpel en geurloos. Ik heb maar weinig nodig om mijn make up te verwijderen en zelfs mijn waterproof mascara kan dit watertje aan. Mijn huid voelt goed schoon en ik heb geen last van irritaties. Een ware budget topper want ik betaalde maar € 1,49 voor dit flesje van 250 ml. Door het pomp systeem denk ik dat ik er een behoorlijke tijd mee kan doen.

Wat is jullie favoriete micellair water?

Take care!

xoxo