Selecteer een pagina

Al heel wat jaren verf ik mijn haren. Waar ik vroeger een klein meisje met heel blond haar was, ben ik inmiddels al heel wat jaren een volwassen vrouw met chocolade bruine haren. Maar geverfd haar vraagt ook regelmatig om onderhoud en bijhouden. Vaak kom ik na een paar weken op een punt dat het nog te vroeg voor verven is maar dat de kleur wel begint te vervagen. Recentelijk bracht Andrélon kleurmaskers op de markt in verschillende kleuren die passen bij verschillende kleuren haar. Het leek mij een goede oplossing voor die momenten dat je haar net even een touch up kan gebruiken. Toen de Kruidvat een aanbieding had van 50% korting, besloot ik een flesje mee te nemen in de kleur chocolade bruin. Vandaag een review van dit Andrélon kleurmasker.

Andrélon kleurmaskers

Haal meer uit je natuurlijke of geverfde haarkleur met de nieuwe Andrélon Kleurmaskers. Voor een tijdelijke kleuropfrisser van je bestaande haarkleur en intensieve verzorging.

Een kleuropfrisser verrijkt met kleurpigmenten, die niet in het haar trekken, voor het versterken van je kleur en langer kleurbehoud, zonder je haar te beschadigen. Deze verzorgende maskers, verrijkt met arganolie, zorgen voor een tijdelijke touch-up van je haarkleur en geven je haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. Zo kun je langer van je mooie haarkleur genieten in slechts 5 minuten!(*)

  • Helpt vervaging van je kleur te voorkomen, zonder het permanent te kleuren.
  • Andrélon Kleurmaskers zijn geen haarverf of spoeling, dus 0% ammoniak en peroxide.
  • Tot 3 wasbeurten zichtbaar(*). 

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 9.99

Bron: Andrélon

Mijn mening

Toen ik dit masker kocht, had ik nog niet de berichten van kappers gezien die waarschuwden voor de werking van dit masker en dat het pigmenten op je haar achter laat die voor problemen kunnen zorgen bij het opnieuw verven van je haar. Ik had nog niet de berichten op social media gezien van mensen die een negatieve ervaring hadden. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het maar één keer gebruikt en inmiddels heb ik het flesje in de prullenbak gegooid. Ik vond het simpelweg geen prettig product om te gebruiken en zag ook niet daadwerkelijk effect op mijn haar. Het flesje met pompflacon vond ik wel heel erg prettig maar verder was het voor mij echt een misser. Mijn haar werd vooral erg stroef en droog na één keer dit masker te hebben gebruikt zonder dat ik vond dat mijn haar echt een touch up qua kleur had gekregen. Het enige wat bij mij wel kleur had waren mijn handen en mijn douchegordijn waar per ongeluk een klodder op gekomen was. Na het gebruik voelde mijn haar als stro en was er niets te merken van de verzorgende bestanddelen die Andrélon noemt. Persoonlijk vind ik het ontzettend jammer dat dit haarmasker niet doet wat het beloofd want het zou heel fijn zijn om af en toe een touch up te kunnen doen en zo je haarkleur net iets langer goed te houden.

Inmiddels heb ik gezien dat Andrélon een disclaimer heeft geplaatst m.b.t. de berichten die online waren verschenen maar ik vraag mij af of dit nog gaat helpen om de reputatie van dit product te herstellen.

Hebben jullie dit haarmasker al een keer gebruikt?

Take care!

xoxo