Zen Saturday: Binge watch series

658a294e58e1822fb4e29868cd7b3e00

Afgelopen weekend was het echt weer om op de bank onder een dekentje de hele dag naar series te kijken. Zo’n heerlijke binge watch sessie van ’s ochtends vroeg tot je weer naar bed gaat. Lekker in je pyjama, telefoon uit en lekkere hapjes binnen handbereik .. de ideale zondag. Maar naar welke series zou ik dan gaan kijken? Vandaag deel ik mijn favoriete series met jullie.

The Gilmore Girls

Woohoo .. zijn jullie ook zo blij dat The Gilmore Girls weer terug zijn? Man, man, man .. ik heb heel wat afleveringen bekeken van The Gilmore Girls vroeger. Heerlijk dat ze weer terug zijn. En het is een ideale serie om gewoon lekker vanaf het begin te gaan kijken en je helemaal te verdiepen in het leven van Lorelai en Rory.

Mr. Robot

Een serie over de duistere wereld van hacking. Een jonge computer engineer in de duistere onderwereld van hacking wordt getrokken en het bedrijf waarvoor hij de bescherming regelt moet vechten. Een jonge jongen die geteisterd wordt door zijn eigen angsten maar ook door die van de buitenwereld. Een heerlijke duistere serie.

Empire

Tsja, inmiddels is wel duidelijk dat dit een van mijn favoriete series ever is. Een serie over een muzikaal familie empirium welke is opgebouwd dankzij drugsgeld en niet al te schone zaakjes. Een familie die continue tegenover mekaar staat en nog elke dag wordt ingehaald door het verleden. Je kan mij niet blijer maken met de avonturen van Lucious, Cookie en de lion boys.

Sex and the City

Hoe vaak ik Sex and the City inmiddels ook heb gezien, ik kan het blijven kijken. Ik hou van de New Yorkse klasse van Carrie en haar vriendinnen. Het extravagante leven en de dagelijkse vrouwen issues in the city that never sleeps. Heerlijk om bij weg te dromen als buiten de regen tegen de ramen slaat.

Game of Thrones

Ik loop 180 jaar achter maar ik moet nog steeds alle seizoenen van Game of Thrones bekijken en deze staat dan ook inmiddels hoog op mijn lijstje. I know, ik loop echt heel erg achter maar goed, nooit te laat om in te halen toch 😉

Van mij mag het de komende tijd lekker slecht weer worden want ik kan wel even vooruit met alles kijken wat ik nog wil kijken.

Wat is jullie favoriete serie? Welke serie moet ik echt gaan bekijken?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses to Zen Saturday: Binge watch series

 1. Nancy 26 november 2016 at 08:59 #

  Mijn vriendin kijkt ook altijd van die series! Wij kijken graag naar Engelse detectives.

  • Marije Strobos 26 november 2016 at 17:44 #

   Ik kijk heel soms een Engelse detective op zaterdagavond. Als er niets op tv is.

 2. Jonna@Burgertrutjes 26 november 2016 at 10:00 #

  Dit blijven leuke series!! Vooral girlmore girls & sex and the city

  • Marije Strobos 26 november 2016 at 17:34 #

   Heerlijk om die te binge watchen. Eigenlijk moet Gossip Girl ook nog op het lijstje 😉

 3. Anita 26 november 2016 at 11:04 #

  Mr Robot is inderdaad erg goed! Ik ben nu helemaal into Grimm en ben deze ook zeker aan het binge watchen 🙂

  • Marije Strobos 26 november 2016 at 17:33 #

   Oooh jaaah Grimm .. die ga ik ook op mijn lijstje zetten. Thx voor de tip!

 4. Sammie 26 november 2016 at 12:08 #

  Ja Gilmore Girls! Ik ben er pas weer opnieuw aan begonnen, heerlijke serie! Zelf zit ik op het moment helemaal in the Originals nu het nieuwe seizoen online staat.

  • Marije Strobos 26 november 2016 at 17:33 #

   Misschien moet ik ook maar even een fresh up doen met The Gilmore Girls. Ik ga The originals even checken.

Geef een reactie