Selecteer een pagina

December is vandaag officieel begonnen en daarmee is niet alleen de laatste maand van 2018 aangebroken maar is het ook de maand van de feestdagen aangebroken. Een maand die zorgt voor veel gezelligheid en warmte maar voor heel veel mensen is het ook een stressvolle maand. Cadeautjes die gekocht moeten worden, feestjes die geregeld moeten worden en natuurlijk de financiën die altijd hoger uitvallen. Gelukkig bestaat de Action en kun je daar heel goed terecht voor cadeautjes. Ik vond 6 hele leuke beauty cadeau tips allemaal onder de 5 euro en deel deze graag vandaag met jullie.

Lip set

Het leuke blikje met lip scrub vond ik afgelopen week en de lip mask is al een tijdje te koop. Doe er een lip balsem of een mooie lipstick bij en je hebt een geweldige set voor een beauty lover.

Mask set

De Action is een soort mask heaven en als je er regelmatig komt, dan weet je dat ze heel vaak nieuwe maskertjes hebben. Ik vond onlangs deze leuke zakjes waarvan de klei variant heel erg lijkt op de maskers van L’oréal.

Je kan natuurlijk ook een paar verschillende maskers doen en dan een leuk setje met serum ampullen die heel veel weg hebben van de Babor ampullen die je regelmatig op beauty blogs voorbij ziet komen. Hoe fijn is het om na een lekker maskertje, je huid nog even te verzorgen met een lekkere boost van een serum.

Hair care set

Ik heb al veel vaker producten van de This is it haar lijn op mijn blog laten zien. Gelukkig is deze lijn nog steeds te koop bij de Action en breiden ze hem steeds weer een beetje uit. De No Frizz is echt een van de producten die ik standaard in huis heb. Koop een paar producten van de This is it lijn, doe er een haar towel bij en misschien nog een borstel en je hebt een prima hair care set.

Charcoal set

De Charcoal trend is ook de Action niet ontgaan en ze hebben heel wat producten met houtskool. De face wash is ook al heel lang een van mijn favorieten. Combineer hem met een masker of koop de charcoal set die ik laatst zag liggen en je hebt weer een leuk cadeau.

Easy Way Out set

Mocht je nou geen tijd of inspiratie hebben, dan kun je bij de Action ook heel goed terecht voor leuke beauty sets waarmee je iemand blij kunt maken. Vorig jaar kwam de Action met de Spa Exclusives lijn en ook dit jaar hebben ze weer heel veel sets in verschillende geuren. Ik vond deze rode lijn echt een aanrader. Soms vind ik de geuren wat goedkoop ruiken bij de Action maar de geuren van de Spa Exclusives lijn komen heel dicht bij geuren van Rituals.

Waar kopen jullie je budget cadeautjes voor de feestdagen?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock