Selecteer een pagina

Laatst was ik bij de Action voor strandhanddoeken maar ik kan de Action niet verlaten zonder even langs de hobby afdeling te lopen. Je kent het vast wel: je gaat voor 1 ding en komt met een tas vol naar buiten. Dit was afgelopen week ook het geval en ik zag weer veel te veel leuke dingen. Ik koos voor de DIY van vandaag er een paar uit en maakte daarmee een art journal pagina in mijn Midori Travelers Notebook.

You’re a skyful of stars

De afbeelding van Nikki Tutorials sprak mij meteen aan toen ik hem in de Glamour zag staan en deze wilde ik dan ook absoluut gebruiken in mijn art journal. De spread is weer een klein moodboard geworden met een aantal positieve reminders.

De vlinders zag ik al eerder voorbij komen bij Romy en toen ik ze in mijn Action zag liggen, heb ik ze natuurlijk meegenomen. De vlinder is voor mij het ultieme symbool van transformatie en dat is precies het proces waar ik nu natuurlijk doorheen ga. Door het meegeleverde foam tape, kun je wat dimensie in je pagina creƫren. Ik heb in dit geval ook nog de vleugels een beetje omgebogen zodat het lijkt of ze vliegen. Deze zakjes met vlinders zijn echt ideaal voor hobby projecten maar ook leuk om bijvoorbeeld een cadeautje mee op te leuken.

Alle materialen die ik op deze spread heb gemaakt, zijn de materialen die je op de begin foto ziet. Het enige wat ik heb toegevoegd is de uitgeprinte quote “you are a skyful of stars”. Het papierblok van de Action bevat niet alleen papier maar ook die-cuts, vellum en stickers. Handig voor de vakantie periode als je lekker creatief wilt zijn maar niet teveel wilt meenemen ;-).

Met welke producten lopen jullie altijd de Action uit?

Take care!

xoxo