Selecteer een pagina

Als er een winkel was in 2018 waar ik toch wel de meeste bezoekjes aan bracht, dan was het wel de Action. Bij ieder bezoekje nam ik mij voor om de creatieve afdeling over te slaan maar helaas faalde ik iedere keer. De Action heeft altijd wel wat leuks liggen en volop keuze voor je bullet of art journal. Of het nou washi tape, waterverf, papier of een lijmstift is, de Action is the place to be. Vandaag de laatste Action shoplog voor 2018 en ik maakte meteen een spread in mijn art journal.

Bullet journal vs Art journal

Dit jaar probeerde ik een bullet journal bij te houden in de tijd dat ik herstelde na mijn operaties. De intentie was om de bijzondere tijd te documenteren. Ik kwam erachter dat de dagboek vorm van het bullet journalen niets voor mij was. Het decoreren vond ik leuk maar ik had niet de discipline om het dagboek gedeelte bij te houden.

Voor de laatste spread van dit jaar ben ik dan ook weer terug gegaan naar mijn oude liefde: mijn art journal. No rules, just go with the flow en mijn nieuwe spulletjes van de Action kwamen daar goed bij van pas. Dit keer heb ik een achtergrond gemaakt met de potjes waterverf die dicht in de buurt komen bij ecoline. Voor de rest heb ik mijzelf lekker laten gaan met afbeeldingen uit een tijdschrift, stickers, washi tape en quotes uit het papierblok. De vrijheid om gewoon mijn gevoel te volgen als het gaat om mijn creativiteit en art journal, geeft mij een heerlijk gevoel.

Miskoop vs top koop

Hoe dol ik ook op de Action en de hobbyspullen ben, helaas had ik dit keer echt een miskoop gedaan. Nu kun je zeggen dat je het voor het geld niet hoeft te laten en een miskoop kan gebeuren maar toch baalde ik er een beetje van. Het palletje met paarlemoer waterverf was echt een enorme miskoop. Het pigment was dramatisch, er kwam geen kleur vanaf en het beetje kleur wat er vanaf kwam was bijna allemaal grijzig. Ik had gehoopt dat het een top koop was en er goed kleur vanaf kwam maar helaas.

De top koop  van deze shopping haul waren toch wel de twee setjes met potjes waterverf die op ecoline lijken. Het pigment en de kleur zijn top en de afwisseling tussen felle en pastel kleuren vind ik erg leuk. Het enige jammere is dan weer dat er maar twee setjes met kleuren zijn dus als de Action dit misschien leest, meer kleuren zijn welkom.

Komend jaar ga ik weer lekker verder in mijn art journal en mocht ik er zin in hebben, wellicht dat ik dan de dagboek vorm van het bullet journaling weer op pak. Ik blijf in ieder geval naar de Action gaan voor hobbyspullen of dit nu voor mijn bullet journal of art journal is. Goed voornemen toch ;-)?

Wat was het laatste wat jullie bij de Action hebben gekocht?

Take care!

xoxo