Selecteer een pagina

FB_IMG_1453843930728

De woensdagen zullen een wekelijks terugkerend thema hebben: Woman Crush Wednesday. Bekende en onbekende vrouwen die het verdienen om in de spotlight te staan. Gewoon omdat wij vrouwen elkaar wel wat meer mogen eren en op een voetstuk mogen plaatsen. We are all special!

Persoonlijk raak ik altijd heel erg geïnspireerd van verhalen over mensen die hun leven omgooien op het moment dat zij niet happy met hun leven zijn. Vandaag een hele speciale vrouw in de spotlight die meerdere keren haar leven 180 graden heeft omgedraaid zowel privé als op werkgebied. Vandaag in de Woman Crush Wednesday: Yvette Logmans-Lefferts.

Yvette begon haar loopbaan in de zorg maar moest helaas wegens medische klachten besluiten om hiermee te stoppen. Zij kreeg de kans om aan de slag te gaan als secretaresse bij een overheidsinstelling. Uiteraard een hele andere kant en uitdaging dan waar zij oorspronkelijk voor was opgeleid. 2011 vond er een reorganisatie plaats binnen de organisatie en kreeg Yvette de kans om zich te laten omscholen en haar eigen onderneming op te zetten. Zij besloot deze kans met beide handen aan te grijpen en begon aan een opleiding tot pedicure. Inmiddels is zij de trotse eigenaresse van Pedis en Cura. Zij kan haar werkzaamheden nu mooi combineren met het moederschap want naast ondernemer zijn is zij ook moeder van 2 hele lieve en mooie meisjes.

FB_IMG_1453843958186

Om het multi tasken en de uitdagingen in haar leven compleet te maken is Yvette per 1 januari toegetreden tot het team van Mind Your Step Lifestyle als trainster en geeft zij inmiddels een aantal groepslessen per week.  Zij vond haar passie in het sporten weer terug, nadat er in de zomer van 2015 een knop omging na het jaren van worstelen met overgewicht. Zij was de struggle met gewicht en alles erbij zo zat dat zij op een zondagmiddag Mariecke een berichtje stuurde om een afspraak te maken en dat was het begin van haar succes verhaal. In een half jaar viel zij 20 kilo af door meer te bewegen en haar voedingspatroon om te gooien. Zij hervond haar passie in het sporten en heeft dankzij haar passie een nieuwe weg in haar leven kunnen inslaan.

FB_IMG_1453843890783

Haar kern zit hem in het moederschap, dat is het allerbelangrijkste in haar leven. Maar het is Yvette gelukt om haar carrière hierom heen te bouwen. Naast ondernemer is zij inmiddels een ware fit girl. Ik ken Yvette al vanaf de middelbare school en zag haar altijd als een ingetogen rustig meisje maar inmiddels zie ik een hele andere Yvette. Een vrouw die niet alleen de kansen in het leven heeft benut maar ook de moeilijke dingen heeft aangepakt en vooral zichzelf heeft aangepakt. Een bron van inspiratie als het gaat hoe je je kansen in het leven kan benutten en dat het mogelijk is om iets volledig anders in je leven te gaan doen. Zij is niet alleen meer dan 20 kilo kwijt maar heeft zich getransformeerd in de persoon die zij nu is: een krachtige, sociale, betrokken, motiverende, lieve en vooral ondernemende vrouw die op de eerste plek moeder is.

Wie zouden jullie graag in de volgende Woman Crush Wednesday willen zien?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin