Selecteer een pagina

Vandaag is het officieel herfst. Mijn favoriete seizoen van het jaar. Misschien omdat ik echt een herfstkind ben door de dag waarop ik geboren ben. Misschien omdat de herfst gewoon het allerbest bij mij past. Vandaag deel ik mijn 10 redenen waarom ik zoveel van de herfst hou.

5 redenen waarom ik van de herfst hou

  1. Verandering van de kleuren in de natuur. Waar in de lente en de zomer alles heel groen en fris is, worden de kleuren in de herfst meer oranje en geel. Kleuren die heel warm aan doen.
  2. Cozy avonden. De herfst is het ultieme seizoen om lekker huis te cocoonen. Lekker met de verwarming aan op de bank liggen met een dekentje en de kaarsjes aan als de regen tegen je raam tikt en de storm om je huis giert. Het ultieme moment om lekker een serie op Netflix te binge watchen of gewoon je te verliezen in een goed boek.
  3. Herfsteten. De herfst staat voor soepen en stamppoten. Ik kan heel blij worden van een lekkere warme soep op een koude dag of mijn moeders zuurkoolstampot na een lange dag werken.
  4. Nieuwe warme kleding. Bij elk seizoen hoort toch wel nieuwe kleding en de herfst is natuurlijk het ultieme seizoen voor warme truien, mooie gebreide jurken en een goed paar laarzen.
  5. Een nieuw tv seizoen met nieuwe programma’s, series en films die uitkomen. Mijn favoriete tv programma “Heel Holland Bakt” is weer te zien maar ook het nieuwe programma “Schatrijk en straatarm” zijn nu al mijn favorieten voor dit seizoen. De herfst is goed begonnen als het gaat om tv programma’s dus ik ben benieuwd wat de omroepen nog meer in petto hebben.

Wat is jullie favoriete seizoen? Wat vinden jullie van de herfst?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin