Selecteer een pagina

De nieuwe limited editions van de Catch and Shine lijn liggen weer bij de Kruidvat winkels. Onlangs liet ik jullie al de leuke zeepjes zien en vandaag laat ik jullie de nieuwste producten zien uit deze budget proof lijn: Get Your Bronze On. Een leuke lijn met producten die uitermate geschikt is voor de zomerse zon gebruinde huid.

Get Your Bronze On

De Catch and Shine Get Your Bronze on bestaat uit 4 producten:

  • Contouring stick € 1.99
  • Highlighter stick € 1.99
  • Powder case € 2.99
  • Powder brush € 5.99

Op het eerste gezicht vind ik de producten er goed en verzorgd uit zien. Nu ben ik niet je typische beauty blogger als het gaat om make-up maar gaat mijn hart wel sneller slaan van mooie make up producten.

De powder case lijkt op het eerste gezicht een hele mooie highlighter maar is een bronzer. Er is een overspray gebruikt waardoor er een mooie, glanzende witte laag op zit. Dit is dus een beetje misleidend in eerste instantie. Onder de witte laag zit een gewone bronzer met een goede pigmentering die ook nog eens goed blijft zitten. Met de aantrekkelijke prijs dus echt een item wat je niet kan laten liggen eigenlijk.

De contouring en de highlighter stick komen in een handig formaat die je makkelijk in je make up tasje mee neemt. Ze zijn allebei wat vettig. De contouring stick is erg warm van kleur en misschien niet helemaal geschikt voor mijn nog niet ultiem gebronsde gezicht. Maar waarschijnlijk als ik wat meer kleur heb, zal deze prima bij mijn huid passen.

De highlighter stick geeft een lichte glans af maar is daardoor niet heel erg zichtbaar. Persoonlijk houd ik daar wel van aangezien ik ook vaak wat ingetogener ben qua make up. Als je van een flinke highlighter houdt die van je gezicht afknalt, dan is deze niet de juiste.

De topper van deze collectie is de powder brush. Gezien de andere producten, is de powder brush een mooie toevoeging om de set compleet te maken. Je kan alle 4 producten dus prima in je strandtas stoppen als je naar een dagje strand gaat en je aan het eind van de dag je dag look wilt omtoveren naar een avond look als je nog even op een terrasje gaat zitten. De kwast is lekker fluffy en van erg goede kwaliteit.

De limited editions van Catch and Shine zijn 6 weken te koop voordat zij weer vervangen worden door een nieuwe limited collectie. Helaas heeft mijn pakje een week op mij staan wachten dus ik ben bang dat de tijd gaat dringen als je deze collectie nog wilt inslaan.

Hebben jullie deze producten al in je make up tasje?

Take care!

Xoxo

De producten in deze blog heb ik gekregen. Dit is niet van invloed op mijn mening.